Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Draga Babi, Primož, mladi

Draga Babi, Primož, mladi

Draga Babi!

Nisem hotela biti v napoto ob tem velikem srečanju, ki ste ga tako uspešno pripravili! Sem si rekla, malo počakaj, da se navdušenje mladine poleže, potem pa le kaj napiši!
Draga Babi, ne bom ponavljala poklonov, ki si jih bila te dni deležna. Vedi samo to, da sem bila v mislih s teboj, ko si imela tremo, ko si se končno sprijaznila s tem, da te mladi s široko odprtimi očki čakajo in si se zavedala svojega poslanstva, zlasti tega, da jih nikakor ne smeš razočarati.
Srečna sem, da ste se imeli tako čudovito! Hvala za posredovanje prekrasnih vtisov udeleženk, hvala g. Primožu, ki se tako neskončno trudi
da se imamo na tem forumu tako lepo, hvala vsem mladim, ki niso zatajili!
Posebna zahvala tebi, draga Babi, ki se z vsemi močmi trudiš, da smo prijatelji!
Lep pozdrav!

razložite mi pojem “mladi”.
Hvala

Hej! To je zelo relativno.

Zame so bili skoraj vsi prisotni mladi ,nekaj malo manj mladih.Tako sem videla,zelo realno. Ce si pa po dusi mlad,se to tudi nekje vidi.
Vazno je,da sem se v tej druzbi mladih lepooo imela. Lp Babi

He,Mitka ! Drugic se nam moras res pridruziti.Hvala za prijazne in tople besede. Pri nas je tudi krasen soncek. Lep pozdrav z obale Babi

Mladi so letni čas veselja. (Sheridan)

že na srečanju sem rekla, da imamo zelo dobro povprečno starost, saj smo MLADI v dobrih Kristusovih letih. lep pozdrav Mica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close