Draft
V autlook express pošti nimam pod “Inbox” itd. “Draft”. V prejšnjih windowsih sem ga imela. Veliko ga uporabljam saj pišem dolge zadeve in si rada zadevo predem končam in odpošljem prej še shranim. Se lahko ta “Draft” kako doda? Če se lahko, vas prosim, da mi pomagate kako in kje. Uporabljam XP windowse (slovenske), outlook pošta je v angleščini.
Lp in Hvala.
Še to sem pozabila povedat, da imam pol Outlook Express pošte v slovenščini pol pa v angleščini, kot npr. zgornje ikone “Create mail – Reply” itd. in na desni strani tudi v angleščini “create a new e- mail” itd. na levi pa v slovenščini “prejeto, odpošlji” itd. … tako da DRAFT nimam, pošta je v Outlook Express 6. Ali si mogoče naj inštaliram internet explorer 6? Ali obstaja še kakšna druga pot, da se to spremeni oz. da pridem do DRAFTA.
Imam XP windowse (slovenske).
Hvala in Lp***
Imam osnutek, sem ga že probala, vendar ko kliknem na njega ne morem v desnem v okencu nič pisati, ne gre, ali kaj delam narobe? Če je mogoče ta osnutek namesto drafta mi prosim lahko razlozite pravilno pot kako se uporablja? Zaradi dolgih pisanj si pisanja rada oz. moram prej shraniti, preden pošljem.
Hvala in Lp***
Ja no, saj to je to. Na levem imaš seznam map in če klikneš na osnutke se ti morajo na desni prikazati osnutki. Tisto, kjer ne moreš nič pisati je samo predogled označenega osnutka. Da bi ga lahko urejala naprej ga moraš DVOKLIKNITI v seznamu (v desnem zgornjem okencu).
Torej še enkrat: novo sporočilo shraniš.
Izbereš mapo osnutki
izbereš in dvoklikneš željeni osnutek.
Urediš in ponovno shraniš ali pošlješ.
Mimogrede: na podoben način lahko (pre)urejaš tudi sporočila v ostalih mapah (prejeto, poslana sporočila itd)
mimogrede drugič: v mapi osnutki (ali katerikoli drugi mapi) lahko narediš podmape in še lažje razporejaš osnutke, če jih imaš cel kup.
Wega
Še vedno, čeprav tega zadnje čase ne poudarja – LepPameteninSkromen
Forum je zaprt za komentiranje.