dr.Rugelj – II.
Ali je kdo včeraj gledal na TV Papriki intervju z dr.Rugljem? Če bi voditeljico Nino Gajič prej poslali na tečaj retorike oz. vodenja ali pa lepega vedenja, potem bi dosegla namen, ki ga je želela. Tako je pa v vsem svojem blišču pokazala šolski primer, kako se voditelj pred kamero NE SME obnašati – ne glede na omejeno minutažo. Škoda, zdaj je pravzaprav junak dr.Rugelj – tega, kako mu je skakala v besedo in nevrotično žvečila besede, da je bila komaj vsaka tretja razumljiva, pač ne bi nihče tako dobro prenesel. Slava mu!
nisem gledala, vendar naj bi bil namen oddaje, da skače v besedo, gosta zmede… murphy je od nekdaj taka voditeljica, zato so jo pa vzeli. zna biti provokativna, trda, zna postavljati prava vprašanja in se ne zmede. pa ne misliti, da mi je všeč kot voditeljica, ker mi res ni. preveč neženstvena se mi zdi. pa vedno preveč direkt.
Meni že pred tednom dni ni bila oddaja s to voditeljico všeč. Slučajno sem jo malo gledala, ko je imela gostjo Tanjo Ribič, več kot malo gledati pa se ni dalo, tako da sem kar preklopila na drugi program. Ta vodteljica ima srečo, da ima dobre goste, da sami povejo veliko in v bistvu gostje (saj jaz imam tak občutek) sami vodijo oddajo. Taka oddaja je bila tudi Divan, še dobro, da so jo ukinili. Se strinjam z gledalko in njeno utemeljitvijo.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.