Dr. Robert Golob ust. stranko ZDEJ! Smešno.
A vas to (ime) kaj spominja na enodnevnice a la Zares, Stranka modernega centra, Koalicija ustavnega loka, Lista Marjana Šarca, Pozitivna Slovenija, Dobra država, Reset itd.
Seveda bodo v stranki (ali kolaborirali) ODSLUŽENI “mojstri” tipa Jure Leben, Lidija Glavina, V. Tomić, Gašpar Gašpar Mišić, Popović, Zorčić,….
Vse bolj se zdi, da so mojega nekdanjega prof. izkoristili, da “raztura” leve lenuhe, ki se samo prepirajo in so nekoristni za nas, Slovence.
Tudi simpatije do migrantov, narkomanov, homo. in drugih luzerjev, bodo njihove simpatizerje minile….
bolj smešno in tragično je tole:
janši se tresejo hlače pa je treba začeti z metanjem dreka
nihče od navedenih ni povezan z golobom, niti stranka zDej nima nobene veze z njim
jure leben jo je ustanovil. violeta pri levici, ostali pa …
JJ politika, 19.01.2022 ob 13:26
bolj smešno in tragično je tole:
in tole:
https://www.mladina.si/213456/100-dni-do-volitev-100-opomnikov-kaksna-je-janseva-vlada/
On je rekel, da se poda v politiko potem, ko so ga umaknili iz delovnega mesta direktorja. Predtem je bil tiho, vsaj jaz se nič ne spomnim, da bi kaj omenjal tovrstno politiko.
Gotovo bo pobral veliko glasov, imel veliko novih poslancev, novih nepoznanih imen in to bo povzročilo lahko nestabilnost kot je nastala nestabilnost pri Pozitivni Sloveniji (Jankovič se je premislil in potem sploh ni šel v politiko, Bratuškova je šla svojo pot med mandatom), potem Cerar, ki je odstopil in poglejte SMC v tem mandatu, potem je tu LMŠ, kjer so itak takoj odstopili.
Ne razumem pa, kako lahko dobi kdo toliko glasov brez programa.
mah602, 19.01.2022 ob 15:14
On je rekel, da se poda v politiko potem, ko so ga umaknili iz delovnega mesta direktorja. Predtem je bil tiho, vsaj jaz se nič ne spomnim, da bi kaj omenjal tovrstno politiko.
Gotovo bo pobral veliko glasov, imel veliko novih poslancev, novih nepoznanih imen in to bo povzročilo lahko nestabilnost kot je nastala nestabilnost pri Pozitivni Sloveniji (Jankovič se je premislil in potem sploh ni šel v politiko, Bratuškova je šla svojo pot med mandatom), potem Cerar, ki je odstopil in poglejte SMC v tem mandatu, potem je tu LMŠ, kjer so itak takoj odstopili.
Ne razumem pa, kako lahko dobi kdo toliko glasov brez programa.
No, če ti ni dovoljeno delati, čeprav si delal dobro, ker nisi v pravi stranki, bi šla tudi jaz v politiko.
Zmeraj volimo ljudi in ne programov, če se tega zavedamo ali ne. Pri vseh strankah.
Forum je zaprt za komentiranje.