Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dr. Robert Golob ust. stranko ZDEJ! Smešno.

Dr. Robert Golob ust. stranko ZDEJ! Smešno.

A vas to (ime) kaj spominja na enodnevnice a la Zares, Stranka modernega centra, Koalicija ustavnega loka, Lista Marjana Šarca, Pozitivna Slovenija, Dobra država, Reset itd.

Seveda bodo v stranki (ali kolaborirali) ODSLUŽENI “mojstri” tipa Jure Leben, Lidija Glavina, V. Tomić, Gašpar Gašpar Mišić, Popović, Zorčić,….

Vse bolj se zdi, da so mojega nekdanjega prof. izkoristili, da “raztura” leve lenuhe, ki se samo prepirajo in so nekoristni za nas, Slovence.

Tudi simpatije do migrantov, narkomanov, homo. in drugih luzerjev, bodo njihove simpatizerje minile….

https://siol.net/posel-danes/novice/sok-za-roberta-goloba-bo-moral-vracati-prevec-izplacano-placo-567406

najbolj odslužen kader je JaJo.

Tudi lustracija ne več ne reši.

Kar berem, gre “projekt” cist v napacno smer. Sami ljudje, ki jih ne bi vec zelel videt. Zalost!

Šov za mase. Energetika je pri plačah popolnoma samostojna. In če gredo nad Gen-i, se bodo morali lotiti vseh – ker plače imajo visoke povsod, v celi energetiki.

Treseju se gačice!

Hmmm… bomo videli komu bo še smešno po volitvah…

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 18.01.2022 ob 19:36

Hmmm… bomo videli komu bo še smešno po volitvah…

?

Nikomur. Ne glede na rezultate.

Morda jih sploh ne bo. Saj ste slišali – okužene osebe ne smejo na volišče. In okužbe bodo tudi v aprilu.

Ne se čudit, 19.01.2022 ob 13:16

Morda jih sploh ne bo. Saj ste slišali – okužene osebe ne smejo na volišče. In okužbe bodo tudi v aprilu.

Bres skrbi. Do marca bomo vsi prekuzeni.

bolj smešno  in tragično je tole:

10+100 napak 3. Janševe vlade

janši se tresejo hlače pa je treba začeti z metanjem dreka

nihče od navedenih ni povezan z golobom, niti stranka zDej nima nobene veze z njim

jure leben jo je ustanovil.  violeta pri levici, ostali pa …

Ekipa

JJ politika, 19.01.2022 ob 13:26

bolj smešno  in tragično je tole:

10+100 napak 3. Janševe vlade

in tole:

https://www.mladina.si/213456/100-dni-do-volitev-100-opomnikov-kaksna-je-janseva-vlada/

Itak. Z.dej nima nobene veze z Golobom. Za zdej. 🙂 Bi bilo pa super, če bi Golob in Leben sodelovala.

On je rekel, da se poda v politiko potem, ko so ga umaknili iz delovnega mesta direktorja.  Predtem je bil tiho, vsaj jaz se nič ne spomnim, da bi kaj omenjal tovrstno politiko.

Gotovo bo pobral veliko glasov, imel veliko novih poslancev, novih nepoznanih imen in to bo povzročilo lahko nestabilnost kot je nastala nestabilnost pri Pozitivni Sloveniji (Jankovič se je premislil in potem sploh ni šel v politiko, Bratuškova je šla svojo pot med mandatom), potem Cerar, ki je odstopil  in poglejte SMC v tem mandatu, potem je tu LMŠ, kjer so itak takoj odstopili.

Ne razumem pa, kako lahko dobi kdo toliko glasov brez programa.

mah602, 19.01.2022 ob 15:14

On je rekel, da se poda v politiko potem, ko so ga umaknili iz delovnega mesta direktorja.  Predtem je bil tiho, vsaj jaz se nič ne spomnim, da bi kaj omenjal tovrstno politiko.

Gotovo bo pobral veliko glasov, imel veliko novih poslancev, novih nepoznanih imen in to bo povzročilo lahko nestabilnost kot je nastala nestabilnost pri Pozitivni Sloveniji (Jankovič se je premislil in potem sploh ni šel v politiko, Bratuškova je šla svojo pot med mandatom), potem Cerar, ki je odstopil  in poglejte SMC v tem mandatu, potem je tu LMŠ, kjer so itak takoj odstopili.

Ne razumem pa, kako lahko dobi kdo toliko glasov brez programa.

No, če ti ni dovoljeno delati, čeprav si delal dobro, ker nisi v pravi stranki, bi šla tudi jaz v politiko.

Zmeraj volimo ljudi in ne programov, če se tega zavedamo ali ne. Pri vseh strankah.

Če bo tole res, potem se nam bo še kolcalo po JJ, pa sem komaj čakala, da se najde neka kontra stranka proti njemu.

Ja, levi so delavni, ustvarjalni, energični, ustanavljajo nove stranke in pobirajo glasove, medtem ko znajo desni samo jamrat in kritizirat pop forumih, preveč leni in omejeni, da bi šli v politiko, kar ni nikomur prepovedano.

Kolcalo, 19.01.2022 ob 15:35

Če bo tole res, potem se nam bo še kolcalo po JJ, pa sem komaj čakala, da se najde neka kontra stranka proti njemu.

Saj ločiš SDS-ovsko propagando od resnice?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close