Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dr. PETRANOVIĆ – Opatija, pozna kdo

Dr. PETRANOVIĆ – Opatija, pozna kdo

Pred leti mi je tv zelo kakovostno in cca za 400 eur ceneje kot v Sloveniji naredil implantat, takrat je imel zaposlene tri med.sestre in še dva zobozdravnika….pacienti so si podajali kljuko od vrat, Slovenci in Italijani….

Zdaj dela sam, le administratorko ima, opremo in materiale še vedno vrhunske, cene pa enake, kot v Sloveniji… Pa nobene guzve vec….je sicer zelo prijazen, ampak me vseeno zanima, kaj se je zgodilo…samo zaradi vrhunskih uslug najbrž ne bomo več hodili k njemu, bo treba cenejšo ponudbo poiskati…. Kakšna se vam zdi cena za endodontsko zdravljenje enega kanala na kocniku + vse kar spada zraven (vecploskovna zalivka, vsa zdravila..) za 380 EUR ( dva obiska po cca 40 minut, ker nima asistentke, je počasen, pa na tla mu tudi vmes kaj pade…)

Očitno te ordinacije ni več, dr. je v Ameriko šel pride enkrat spomladi???
nič prepričljivo, kaj se zgodi z SLO pacienti, kako pridemo do kartoteteke,(evidenca implatantov), ima kdo kako informacijo, nasvet.

Svetovati o tem znajo na info@ius-medical.com (pacientove pravice doma in v tujini)

Živjo, verjetno bom tudi sam postala bivši pacient, v zadnjih dveh letih je postala ordinacija stanovanje v bloku v bližini hotela Adriatic, cene so enake ali višje kot v Sloveniji , pri delu mu pomaga administratorka, cene pa spreminja v skladu z opravljenim delom…bližje kot si koncu, bolj je drago, meni osebno je trikrat spremenil ceno za implantant…
Sedaj , ko so meje zaprte, pa obisk sploh ne bo več konkurenčen….

Pozdravljeni vsi skupaj. Njegova pacientka sem že nekaj let. Prav tako mož. Oba zelo zadovoljna s kakovostjo in cenami storitev. Končno me ni strah, ko nastopi datum obiska. Drži, da je svojo ordinacijo preselil na drugo, modernejšo lokacijo, vendar kakovost in cena storitev ostaja. Priporočam vsem, ki si želite povrniti nasmeh na usta

A slovenski zobarji so preveč visoki, da bi ljudem naredili po normalni ceni, da morajo ljudje v tujino… bo pa malo manjši profit cena materiala je za obojne ista pa mislim da so celo ddv oproščeni kar je čudno.

Na katerem naslovu pa ima novo ordinacijo?

4 leta nazaj sem bila njegova pacientka in zeloooo sem zadovoljna z opravljenim delom.

Ze nekaj casa se odlocam za obisk zato bi bila vesela informacije o naslovu.

Nova cesta 236, Opatija

Hvala ?

Imate mogoce njegovo telefonsko

Telefonska št. asistentke dr. Petranovića v Opatiji je 00385 95 5433 265.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close