Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr. Ne napiše zdravila

Dr. Ne napiše zdravila

Pozdravljeni,

Grozna izkušnja z nadomestnimi zdravnikom in odnosom v zdravstvenem domu v Šiški. Rada bi tole prijavila nekomu, pa ne vem komu. Prosim pomoč. Če je nekaj narobe v zdravstvenem domu komu to prijaviti? Hvala. Gre se za otroka.

Obrni se na direktorja ZD in pa na varuha pacientovih pravic.

Kamorkoli greste potujem z vami.

Če bi bilo zdravilo potrebno, bi ga vsekakor predpisal.

Potreben je pregled otroka in ne mores priti do zdravnika. Napisala mejl, veckrat klicala, katastrofa. Obup. Hvala sem za odgovor.

Odgovor na objavo uporabnika
Tsmena, 11.11.2021 ob 10:48

Potreben je pregled otroka in ne mores priti do zdravnika. Napisala mejl, veckrat klicala, katastrofa. Obup. Hvala sem za odgovor.

A zdej boš pa TI več vedla kot naš dohter?

Hja, najbrž ne vem. Zato bi pa rada samo naročila otroka. Kličem na recepcijo zvoni in zvoni in avtomat se oglaša. Posljem mejl zdravnici, sestram, kaj je narobe in da prosim za pregled, za mnenje. Mi ne odgovarjajo na mejl, ne da bi to pri otroku bilo normalno, ne da bi jaz bila preveč zahtevna, ne dobim odgovora. Bo zdaj šlo?

Sama bi popokala otroka in sla na pediatricno dezurno, ko bi pa tam kaj vprasali bi pa povedala. Ne cakajte in ne,, packajte,, ga doma zaradi nedelujocega zdravstva. So zreli za prijavo.

Manka se samo še da dežurno zaprejo in nudijo zdr. storitve samo še politikom in samim sebi. ostale pa ko j.

Važno da ste precepleni ožigosani kot živina in en bolj debilen kot drugi. Vi jih plačujte da bodo oni lahko žrli in vse imeli pa njihovi froci naše pa očitno po njihovem delovanju ko j.

Mislim, da je za državni udar bilo že včeraj dovolj in bi kazalo da je vseeno če s jih kar iztrebi vse te prasce pa magar najeme dohtarja iz filipinov se bo vsaj javil pa za euro dva zrihtal kar gnusobe tukaj še za ves čas plačevanje ne uredijo in se jim vse le viša delajo pa vedno manj. Seved pa mogoče razfukat medije tudi ne bi bilo slabo in jim mikrofone u gobc in rit zabasat ker samo klobasajo laži in zavajanja. gnusna država do fundamenta. Band ahudičeva prekleta

Požgat mogočće vse kar spominja na državo in to res vse ter celotno infrastukturo ki se nanaša na inštitucije .

Če bi to storili danes je jutri nov lep dan

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 11.11.2021 ob 17:05

Manka se samo še da dežurno zaprejo in nudijo zdr. storitve samo še politikom in samim sebi. ostale pa ko j.

Važno da ste precepleni ožigosani kot živina in en bolj debilen kot drugi. Vi jih plačujte da bodo oni lahko žrli in vse imeli pa njihovi froci naše pa očitno po njihovem delovanju ko j.

Mislim, da je za državni udar bilo že včeraj dovolj in bi kazalo da je vseeno če s jih kar iztrebi vse te prasce pa magar najeme dohtarja iz filipinov se bo vsaj javil pa za euro dva zrihtal kar gnusobe tukaj še za ves čas plačevanje ne uredijo in se jim vse le viša delajo pa vedno manj. Seved pa mogoče razfukat medije tudi ne bi bilo slabo in jim mikrofone u gobc in rit zabasat ker samo klobasajo laži in zavajanja. gnusna država do fundamenta. Band ahudičeva prekleta

Prav ti in nekaj tvojih solajajočih psov ste krivi, da so zdravniki tako zasedeni in da ne morejo normalno zdravit bolnikov.

Enake izkušnje, da sem za otroka priklicala zdravnika sem potrebovala dva dni….  Da sem mamo naročila na pregled cel teden… Da sem zase prišla samo do ‘zdravljenja’ po telefonu prav tako dva dni… Da je zdravstveni dom zaklenjen, ko sem šla, ker  so morali na papirjih popraviti svojo napako, pa sem začela verjeti ko sem sama to izkusila in čakala in zvonila 15 min v prazno….. In za tako delo bodo sedaj nagrajeni – bravo Slovenija.

Ampak res, kaj se dogaja pri vas?

Tudi drugje je bil COVID, testiranja, cepljenja, ampak zdravstvo je delovalo brezhibno in hitro. Takoj odzivni, pridite čez pol ure na pregled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close