Dr. Ne napiše zdravila
Hja, najbrž ne vem. Zato bi pa rada samo naročila otroka. Kličem na recepcijo zvoni in zvoni in avtomat se oglaša. Posljem mejl zdravnici, sestram, kaj je narobe in da prosim za pregled, za mnenje. Mi ne odgovarjajo na mejl, ne da bi to pri otroku bilo normalno, ne da bi jaz bila preveč zahtevna, ne dobim odgovora. Bo zdaj šlo?
Manka se samo še da dežurno zaprejo in nudijo zdr. storitve samo še politikom in samim sebi. ostale pa ko j.
Važno da ste precepleni ožigosani kot živina in en bolj debilen kot drugi. Vi jih plačujte da bodo oni lahko žrli in vse imeli pa njihovi froci naše pa očitno po njihovem delovanju ko j.
Mislim, da je za državni udar bilo že včeraj dovolj in bi kazalo da je vseeno če s jih kar iztrebi vse te prasce pa magar najeme dohtarja iz filipinov se bo vsaj javil pa za euro dva zrihtal kar gnusobe tukaj še za ves čas plačevanje ne uredijo in se jim vse le viša delajo pa vedno manj. Seved pa mogoče razfukat medije tudi ne bi bilo slabo in jim mikrofone u gobc in rit zabasat ker samo klobasajo laži in zavajanja. gnusna država do fundamenta. Band ahudičeva prekleta
darwindarko, 11.11.2021 ob 17:05
Manka se samo še da dežurno zaprejo in nudijo zdr. storitve samo še politikom in samim sebi. ostale pa ko j.
Važno da ste precepleni ožigosani kot živina in en bolj debilen kot drugi. Vi jih plačujte da bodo oni lahko žrli in vse imeli pa njihovi froci naše pa očitno po njihovem delovanju ko j.
Mislim, da je za državni udar bilo že včeraj dovolj in bi kazalo da je vseeno če s jih kar iztrebi vse te prasce pa magar najeme dohtarja iz filipinov se bo vsaj javil pa za euro dva zrihtal kar gnusobe tukaj še za ves čas plačevanje ne uredijo in se jim vse le viša delajo pa vedno manj. Seved pa mogoče razfukat medije tudi ne bi bilo slabo in jim mikrofone u gobc in rit zabasat ker samo klobasajo laži in zavajanja. gnusna država do fundamenta. Band ahudičeva prekleta
Prav ti in nekaj tvojih solajajočih psov ste krivi, da so zdravniki tako zasedeni in da ne morejo normalno zdravit bolnikov.
Enake izkušnje, da sem za otroka priklicala zdravnika sem potrebovala dva dni…. Da sem mamo naročila na pregled cel teden… Da sem zase prišla samo do ‘zdravljenja’ po telefonu prav tako dva dni… Da je zdravstveni dom zaklenjen, ko sem šla, ker so morali na papirjih popraviti svojo napako, pa sem začela verjeti ko sem sama to izkusila in čakala in zvonila 15 min v prazno….. In za tako delo bodo sedaj nagrajeni – bravo Slovenija.
Forum je zaprt za komentiranje.