Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dr. Mel Gill

dr. Mel Gill

Ja saj imaš prav a oča so mi zmeraj rekli naj se pazim štajerk.

So mi rekli: Štajerka je l’sica dala ti bo kar češ a ti vzela še več 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Joj kako si že siten s tem. Pa si ti prepričan, da je bila ta tvoja štajerka v človeški podobi?
Ti se kar mame in očeta drži 🙂

LMAO

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

LMAO[/quote]

ni tu pomoči več ane?

Ja kar se tega tiče sem pa mamin sinček. Si prav ugotovila 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Nisi edini, vas je kar nekaj ja…:)

ko te v roke dobim, ti ne bo pomoči 😉

Sam jezik vas je, vseh po vrsti!

Na forumu sicer prsti…. Ampak saj preko foruma kaj več niti ne mormo nardit/pokazat ali pač?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

pssssssssssssst 🙂 Da ne bo spokalo!

Če bo pokalo prek foruma… me ni nič strah!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se vrtijo kot mačke okrog vrele kaše…Mogoče čakajo, da se malo ohladiš. 🙂

Ohladim? Ja kako pa delujem? 🙂

meni kot povprečna Štajerka 😛

meni kot povprečna Štajerka :P[/quote]

Manj površno prosim 🙂 Ker se bere to bolj negativno…

meni kot povprečna Štajerka :P[/quote]

pardon zdaj sem te užalil… večina Štajerk nima tak fajn smisla za humor …. si kar nadpovprečna 😀

hmmm…pa kakšne štajerke vi to spoznavate? 🙂

(Pre)vroča. :)))
Preveč samozavestno, za premalo samozavestne. 🙂

Ne bo držalo – imela si priliko, da bi ti veliki osvajalec dokazal, da ga je kaj več kakor jezik, pa si zavrnila…čudno, da noben tebi ne reče, da te je sam jeziček :)))

Jaz sem tukaj za čvek, da kaj pametnega in tudi butastega preberem. Kar je v moji moči, komentiram :), kar ne pa preskočim.
Moje srce je v tisoč kosih, tak da sploh ne vem kaj mi poganja kri po žilah trenutno…upam, da sem bila sedaj dovolj jasna…

A samo v tisoč kosih… eh to je ene 6-8 urc dela…. če se ti da…….

A samo v tisoč kosih… eh to je ene 6-8 urc dela…. če se ti da…….[/quote]

hahaha 🙂 iz tvojih ust v božja ušesa! Imam občutek, da bo bolj 6-8 mesecev (če bo sreča) 🙂

A samo v tisoč kosih… eh to je ene 6-8 urc dela…. če se ti da…….[/quote]

hahaha 🙂 iz tvojih ust v božja ušesa! Imam občutek, da bo bolj 6-8 mesecev (če bo sreča) :)[/quote]

In the long run, the pessimist may be proved right, but the optimist has a better time on the trip.

🙂

V tem primeru šteje čustvena inteligenca, ne le optimizem. 🙂

so true

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close