dr. Mel Gill
Bom šel na ta seminar: http://med.over.net/clanek/dr-mel-gill-vas-spomladi-vabi-v-ljubljano-in-na-ptuj/
Uredništvo MoN dobim kaj popusta?
“In ravno to bi rad: da to občutite: svobodo. Osvoboditev iz vseh zaporov uma, zaporov srca in zaporov duše. Čas je, da živite svobodno življenje, mar ne? Čas je, da imate vse, kar hočete. Ampak če tega nimate in ne veste, kako do tega priti … no potem je čas, da se naučite spretnosti, kako to doseči.”
spoštovani svarog,
prosim, če se obrnete kar name na natalie@nikrmana.eu, pa se bova dogovorila o vseh podrobnostih. Ker ste se obrnili na portal med.over.net, prejmete 5 % popusta.
Podrobnosti na mejl!
dobrodošli!
natalie c. postružnik
Točno tako pa še tvoj um boš dvignil na drug nivo in končno boš postal srečnejša oseba.
A ne bo zastonj ne. Za dinarčke pa ja :))))[/quote]
Seba, si pomislil, da morda rabiš tak seminar, da bi te nekdo vsaj malo pretegnil v razmišljanju ? :)[/quote]
No ja ne rečem nova znanja vedno prav pridejo. Ampak v vrače pa ne verjamem 🙂
Seba, si pomislil, da morda rabiš tak seminar, da bi te nekdo vsaj malo pretegnil v razmišljanju ? :)[/quote]
No ja ne rečem nova znanja vedno prav pridejo. Ampak v vrače pa ne verjamem :)[/quote]Ti si pa res neroden, kot plug za v žep! 🙂
Punca te vabi, da bi te “pretegnila v razmišljanju”, ti pa nekaj o vračih…..
Ti kar, ti kar, samo dopusti možnost, da glih pri vsakem njihovem stavku, besedi ne veš kaj so v resnici mislile, da obstajajo še druge interpretacije povedanega kot pa tisto kar si ti namisliš… 😉
Zelo verjetno te bodo zgolj mal pretegovale v razmišljanju… in ti bi lahko bil celo pripravljen na to sedaj, ko si že tako ves prešpikan 😉 :))))
Kap me je skoraj, ko sem vidla, da dr. Gill spet pride. Sem bila na njegovem predavanju pred tremi leti in je res izjemen. Tako kot knjiga. In ni kakih 3-4 tednov nazaj, ko sva se s sosedo pogovarjali o tem, ker sem ji posodila knjigo. Evo ti ga na, zdaj pa pride :-)))
Lahko samo toplo priporočam (iz prve roke!!). Bi ta gospod moral večkrat prit k nam, ker nas je začaral in med pauzo sem imela priliko s parimi poklepetat. Me pa tako kot kolega zgoraj zanima, če lahko jaz tudi dobim kaki popust??
Za Med.Over.Net uporabnike velja popust, tako da po tem, ko se prijavite na http://nikrmana.wordpress.com/eventsdogodki/, se vam bodo oglasili in takrat lahko poveste, da bi želeli 5% popust za MON uporabnike.
To je lepa gesta Nikrmane in nekaj drobne pozornosti za vas. Naj vam koristi ta prihod gosta, da obrnete svoje življenje v še boljšo smer.
Forum je zaprt za komentiranje.