dr. Glumičić
Pozdravljene!
Sem 26 letna ženska, odločila sem se za operacijo povečanja prsi pri dr. Glumičiću v Zagrebu. Na poseg grem v začetku maja. Po tej poti bi rada prek maila spoznala žensko, ki je pri tem doktorju opravila tovrsten poseg, saj me nekaj vprašanj še vedno zelo bega. Zanima me:
– kakšne bolečine se prestaja prvih par dni
– koliko časa nisi sposobna opravljati vsakodnevnih del
– ali je bilo kateri žal
– ….
Vašega maila bom zelo vesela.
Lepo pozdravljeni! Nina
Pojdi raje malo višje kjer imaš forum plastična in lepotna kirurgija, sem brala in je bilo gor kar nekaj takšnih kot jih iščeš.
Sem pa enkrat gledala oddajo in naj bi najhujša bolečina trajala teden, dva potem se pa umiri in oteklina počasi zgine. Vendar kar nekaj časa traja da se zacelijo brazgotine tako, da mislim da letos še en boš zgoraj brez.
Na umen forumu, ki sem ti ga predlagala pa je ena, ki ji je blazno žal saj so jo mislim že ene petkrt zaj….. in baje ima full grde in eno večjo drugo manjšo, poišči jo sigruno ti bo rada dala kak nasvet. Kot pa se spomnim je delala v Ljubljani- vendar bolj na pamet govorim
Stanka:
pol maš pa napačne informacije. Posege izvajajo tudi na najbližjih družinskih članih. Sam sebe pa res ne more operirat. Najt kolega ki mu 1000% zaupa, je pa že druga debata.
Sicer pa vedno gre lahko kaj narobe in ti je pol 100% žal. Jaz sem proti takim posegom, če se gre samo za pretirano “samokritičnost” ljudi. So pa situacije, ko plastične operacije popolnoma podpiram.
Sicer pa:
živi in pusti živet! Za svoja dejanja smo odgovorni v prvi vrsti sebi.
Lp, Sara
Stanka,
glede tvojega drugega odstavka: zelo se motiš!
Glumičić si je presadil lase, dr. Fabjan si je odstranil mešičke na vekah, pa še pri komu bi se kaj našlo.
Če nekomu plastična operacija dvigne raven samozavesti, ki je drugače zaradi svoje hibe nebi imel, zakaj pa ne?? Lepo je, če je človek zadovoljen – pa če je vse darilo narave ali pa ne! Zagovarjam sicer posege, ki so v mejah normale in ne pretiravanj, ki mejijo že na patološko obsedenost, ko si npr. ženska s tel. višino 160 cm, velikosti prsi 70A želi košarico C ali D….Vse ima meje!
Forum je zaprt za komentiranje.