Dozivite Francijo na drugacen nacin
Bliza se najlepsi letni cas – POMLAD, ki je idealen za na nas, ki smo ljubitelji potovanj in odkrivanja novih dogodivscin.
Ce se ne veste kam bi krenili letos, vam priporocam Francijo, okolis Lyona s fantasticnimi vinorodnimi okolisi, na nadmorski visini 650 m. Idealno za tiste, ki ste pohodniki, radi kolesarite, jahate… In ce Vas zanimajo srednjeveske vasice, obuzujete Francoske sire, imate radi Francosko vino,Francosko hrano… in se in se.
V vaseh so veckrat organizirani pohodi do 30 km in kolesarske dirke. Prakticno se cez celo leto dogaja kaj privlacnega tako za domacine kot za turiste.
Z veseljem vam bom pomagala da pridete do sanjskih pocitnic vasemu zepu primerno. Za vec informacij mi lahko pisete na:
Tale naslov bo bolj pravi
Ojla srakoper!
Za kaksno storitev pa si ti zelis originalni racun? Me res zanima, saj za REKLAMO, ki sem jo napisala, ne zaracunam JAZ, ma prav NIC!!!
Morda sem narobe razumela, ko sem prebrala temo Popotniski oglasi….??? Me pa zanima kako ti razumes tale naslov? Kdo lahko pise na to temo in kaj?
Ljudje smo si razlicni in imamo razlicne zelje in potrebe. Eni potujejo striktno samo z agancijo z ALL INCLUSIVE in je to njihov sanjski dopust, za druge je sanjsko da gredo z ruzakom na stop, tretji vzamejo vmesno varianto in se in se…. Na primer jaz grem rada na pocitnice, ki niso organizirane preko agencije in si jih sproti krojim glede na splet okoliscin in srecnih nakljucij. In pri tem mi zelo pomagajo dolgoletne izkusnjami bivanja v tujini.
Skratka tale Popotniski oglas je namenjen tistim, ki si zelijo priti na znano lokacijo s svojim avtom. Konkretno v eno izmed najlepsih Francoskih srednjeveskih vasic, kjer zivim trenutno tudi jaz, od tu pa se da narediti veliko lepih izletov; lahko v bliznem okolisu po pokrajini Beaujolais, samo pohajkovanje, poskusanje vin in sirov, ogled vaskih trznic, skok v miljonsko mesto, potepanje po parkih, ogled gradov, tudi do Provance ni dalec … Odvisno od zelja.
Torej gre za vasico Oingt, link oingt.com, za tiste, ki vas zanima. Najbolj privlacni pa so stirje dogodki v letu in sicer praznovanje okroglih obletnic v zacetku aprila, Festival Orgel prvi vikend v septembru, sledi trgatev in cel december razstava jaslic, letos smo jih imeli 85. V naso vasico prihajajo ljudje iz celega sveta.
Ljudje, ki prihajajo v nas okolis, se ponavadi namestijo v sobe z zajtrkom ali brez, najeti se da tudi tudi sobo s kuhinjo. V bljizni vasici pa se da najeti tudi sobo v sanjskem gradu. Pac odvisno od financnih zmoznosti. Sama imam na razpolago 2 sobi s kopalnico v loceni etazi, z izhodom na svojo teraso. Zelo primerno tudi za druzine z otroci.
Čaw,
Mene pa tale oglasek prav nič ne moti, še več, zelo simpatičen mi je, saj me Francija zelo vleče, sam sem se tudi učil, “celo 3 lekcije FRA” . Sam, priznat moram, da nimam pojma hehe.
Seveda pa tile kontakti so lepo za pospravt v skrinjco, saj morda res obiščem kak sejem, zabavo, vaško veselico, tam, kjer si ti doma.
Lp Gregor
Forum je zaprt za komentiranje.