Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Downloadanje filomv – kje?

Downloadanje filomv – kje?

Hoj, mene pa zanima, preko katere strani se da downloadati filme?

Ja, sej vem, živim v srednjem veku 🙂 Pač še nikoli nisem tega probala, za muziko imam e-mulo, za filme sem slišala, da je torrentz kul, ampak zdaj vidim, da je za plačat – ali obstaja tudi kaj,kar je zastonj?

Hvala!

Poskusi na Piratebay, vendar konec prejšnjega leta so tej strani precej porezali krila, vemo zakaj…
Poskusi tudi Mininova.com ali pa enostavno pogooglaj.

http://www.partis.si/prva

Živjo,

LojzkaX meni se pa zdi še najbolj posrečena kombinacija JDownloader-ja in Flashgot vtičnika za plugin in potem pa Google-anje za vsebine preko teh ponudnikov – rapidshare, megaupload, hotfile, vip-file,… jih je cel kup.

Ker torrenti so odvisni od teh Seeder-Leecher, pri filmih, ki so pa shranjeni na prej omenjenih ponudnikih (ponavadi razdeljeni v več kosov; .part1.rar, .part2.rar,…), pa te “bojazni” ni in je samo odvisno ali so vsi deli oz. kosi filma na voljo za prenos. Četudi je hitrost “samo” nekaj 100 kB. Rapidshare in Megaupload imata po mojih izkušnjah še najboljše hitrosti, čeprav si samo kot “Free User”, ne “Premium”. Sicer pa odvisno.

JDownloader pa ima še funkcijo RAR (ti sam odRAR-a vse dele v 1 datoteko) in od HJsplit programa (nekaj.avi.001, nekaj.avi.002,…), poleg še celo kopico drugih (se sam posodablja). Pri mnogih teh spletnih ponudnikih ti tudi sam prepoznava CAPTCHA oz. Turingov test, tako da se ti niti ne da s tem matrati. Preprosto najdeš film, ki te zanima (recimo transformers 3 rapidshare), sestavne dele označiš (Ctrl+C), FlashGot vtičnik ti jih vrže neposredno v JDownloader-ja in potem moraš samo še gumb za “Play” pritisniti (pod File) in zadeva že teče. Vse avtomatizirano.

Če bi pa rad film prav v določenem formatu, potem pa še to dodaš v iskalni niz v Google-u (recimo Leon dvdrip rapidshare).

V FilesTube[/url]-u se pogosto išče za filme, glasbo, programe, itn. Sam sem ugotovil, da ima nek uporabnik axxo še najboljše filme (velikost, kvaliteta in angleški jezik). Torej… FilesTube -> police academy axxo (recimo). Takoj veš, da boš dobil spodobno velikost filma (cca. 700 MB), da bo film v angleščini (lahko jih najdeš tudi v drugih jezikih, če nisi pozoren), ipd.

Mislim, da je to to, če ne pa “fprašaj”.

LP,
12thDNAStrandActive

PS: Pa pri eMule-u je še problem, ker moraš odpreti določena vrata (angl. port), da imaš “dobro hitrost”. Če si neposredno povezan na kabelski/xDSL modem ni problema, je pa “izziv”, če imaš vmes kakšen (brez)žični usmerjevalnik (angl. router). “Port forwarding” finta.

LP,
12thDNAStrandActive

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close