Najdi forum

download do 99.99

sem svez adsl-lovec. Nategov sem vajen (oceans 12 npr.-glej hudica, antikrščanski film za odrasle, in to slab za povrhu. Kako preverim to na zacetku? Je mozno?

drug problem; ze drugic mi je download-alo do 99.99%, nato dva dni nic. Kako pogledam teh 99%? Ko v temporary files skusam odreti, javi da ni mozno.

Na oba vprašanja je odgovor enak. Vse je odvisno je od vrste datoteke in kater del datoteke je že pri tebi. Če je film mpg, potem načeloma lahko pogledaš katerikoli del filma, če je film avi, potem nujno potrebuješ vsaj prvi del filma, če je datoteka kompresirana, potem potrebuješ kompletno datoteko. Je pa tako kot so nategi, v katerih dobiš čisto nekaj drugega, so tudi nategi, ki nikoli ne pridejo do 100%.

vprašanje je s čim vlečeš dol? V Kazaai maš avi preview in s tem vidiš kaj vlečeš. Če maš Mulo je pa stvar podobna, samo ne vem kje točno je, ker mule ne uporabljam

Pri eMule je dobro nekje pri 1/10 (desetini) prenešenega fajla pogledati, če ima pred imenom poleg ikonice zelen “i” kar pomeni Information.
Klikneš z desnim gumbom na fajl in nato še “Comments…” pa prebereš kakšen je rating in komentar o zadevi, ki jo downloadaš.

Drugače je pa pri eMule dobro delati z glavo – vlečeš fajl, ki najboljše povprečje “100% completed” in “Avability” pa pomaga še, da vlečeš fajl od znanih leecherjev (se pravi, da je v imenu fajla zapisano kakšno ime ali www stran) kot so lokkitorrent in podobni.

Sej počasi, ko se dodobra uigraš v igro, ne bo več takšnih razočaranj. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close