Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DOVOLJ VAS IMAM!!!

DOVOLJ VAS IMAM!!!

Pa dejte že enkrat nehat s temi “južnimi”, pa “slovenskimi”, pa strpnimi in nestrpnimi posti!!! Halo, dejte se malo umirit! A si niste že dost povedal??? Pa ta forum bo glih zdej postal totalno dologočasen! Stalno eno in isto!!! O.K. zdaj že vsi vemo kaj si mislite, zato lahko počasi nehate odpirat poste na eno in isto temo. A se lahko počasi vrnemo iz strpno-nestrpnega foruma nazaj na ženski čvek?? Lepo prosim.

Lep pozdrav!

Se strinjam s tabo! Že dvakrat sem odprla novo temo, pa skoraj nič odziva, razen izjem. Vsi še vedno glodajo to ze zdavnaj obrano kost. Pozdravček!

Malo sem začela zaradi tega posta brat spodnje pisanje in morem rečt, da sem se prav nazabavala. Najbolj me je pa navdušil Duletov odgovor neki Audi. Se mi zdi da je res zadel bistvo. Dlje nisem šla, ker je že on na kratko, na enostaven način vse povedal. Mislim da nestrpnost res izhaja iz nekih osebnih zamer in lastnih frustracij, nezadovoljstva s samim seboj, itn.

Pa da ne zaidem, vračam se na ženski čvek.

Prosm, dejte spet mal po žensko čvekat!

Odpri eno zanimivo temo pa se ti bomo rade volje pridružili. Prostora je pa za vse več kot dovolj. Mene nobena tema ne moti. Pozdrav!

Ja, sem že razmišljal, da bi predlagal, da se odpre nov forum o (ne)strpnosti, samo kaj, ko bo pa na njem še največ (ženskega) čveka, in to kakšnega!

Geslo dneva: “Človek človeku volk, Slovenec človeku tiger.”

Ja, jst mam tud počas dost tega dreka političnega!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close