Dovolite otrokom da jejo v avtu?
V prostrani puščavi lahko ustaviš kjerkoli in ješ, piješ, seksaš, …
V avtu ne pustim nikomur, da bi jedel, tudi sam ne jem. Pijača je dovoljena, če je navadna voda, sicer ne. Na daljši poti se ustavimo, razmigamo, jemo, pijemo, odlijemo …
Čistoča avta tudi nekaj pove o človeku, pacek je vedno pacek in to se v avtu vidi.
Otroci, ki ne morejo počakat na pravi trenutek, so razvajenci.
Sicer pa, kakor vam paše
Joj Yo_, saj včasih kakšno uganeš, ampak še večkrat streljaš totalno mimo. Daj počasi preberi, kaj si napisala. Ampak v redu, brez takih rožic bi bil ta forum puščava, kjer se ne bi nihče ustavljal.[/quote]
Ja, le razloži mi, kako daleč in brez postanka se voziš, da je nemogoče jest drugje kot v avtu. Primerljivo s tem, da je treba že v štacuni do blagajne malicat, a ne?
Itak, da vsi jemo v avtu.
Je pa res, da avta med tednom ne uporabljamo, samo za vikend izlete in za počitnice. Tako da če se že otroci usedejo v avto, se peljejo vsaj ene 100 km, ali pa tudi 1000 km. Če bi se ustavljali vsakič, ko hoče kdo od otrok (ali odraslih) kaj piti ali jesti, ne bi res nikamor prišli.
Ga pač očistimo, big deal. Smo ljudje, ki avto uporabljamo, imamo notri blatne gojzarje, gradbeni material, peljemo stvari na smetišče, kar je pač treba.
Ne. Jemo za mizo, ker smo ljudje. Niti niso takšne ideje nikoli dobili. Če gremo kam.daleč se ustavimo ko so lačni, pojemo in gremo dalje. Mi kar slabo postane ko vidim ljudi, ki jedo povsod. Na vlaku, v avtu, med nakupovanjem. Najbrž gredo še srat in si zraven nesejo hrano, ker bi jih pobralo, če počakajo dve minuti. Pomanjkanje časa je samo izgovor.
Dovolim. Sem celo otroštvo in mladost bila v fotrovem avtu, kjer nismo smeli ničesar jesti. Nikoli. Ker avto je bil svet in moral se je svetiti zunaj in znotraj. Pri naši družini imamo avto zato, da ga uporaljamo človeško. Kar pa tudi ne pomeni, da svinjamo, ampak na kakem daljšem izletu noter malo sendviča pojesti ni greh.
Vcasih nisem dovolila. Potem pa sem se vpisala na izobrazevanje ob delu. Iz sluzbe sem hitela na predvanja vsak petek, nato domov, ob sobotah ponovno, pogosto se pb ponedeljkih. na poti sem pogosto jedla, saj drugace niti casa nisem imela. Najbolj pa sem uzivala ob kavi iz bencinskih. Sedaj otrokom pustim jesti. Pac, ko grem po njih in iz sole naravnost na trening. in podobno. Vcasih pa hcerka pac mora pojesti zitno ali jabolko, parkirati pa na avtocesti tudi ne mores povsod.
Bom ubogal nasvet, čeprav se danes druga stran očitno ne zaveda, da sva na istem bregu. Vsakdo ima kdaj slab dan. Saj bo jutri bolje.[/quote]
Zdaj pojdi pa še enkrat brat :p[/quote]
Sem šel brat še enkrat:
Napisala si, da je vedno možno ustavit in v miru pojest. Tudi jaz sem napisal, da se vedno ustavimo in v miru pojemo. Kje je problem?
Forum je zaprt za komentiranje.