Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Dostava podatkov za odmero dohodnine -s.p.

Dostava podatkov za odmero dohodnine -s.p.

POzdravljeni

Hvaležna bi bila za kakršen koli nasvet glede omenjene teme. Decembra sem odprla s.p. in zaenkrat nimam nikogar, ki bi mi vodil računovodstvo. Ena računovodkinja je omenjala, da je vse, kar bi morala narediti, to, da do 31.3. dostavim davčni obračun. Sedaj sem pa zasledila še datum 31.1. in sicer za dostavo podatkov za odmero dohodnine. Po pregledovanju brošure DURSA sem ugotovila, da je teh podatkov ogromno, sama pa sploh ne vem, kateri pridejo zame v poštev. Imam samo en izdan račun in nekaj prejetih. Zasledila sem tudi to, da bi morala za elektronsko potrdilo zaprositi pred 1.1., česar seveda nisem naredila, ker za to nisem vedela. Kakšen nasvet morda?
Najlepša hvala.

Ivy

A je vprašanje še aktualno?

Sem bila na istem kot si ti in bolj sem spraševala manj sem vedela, ker so mi vsi drugače govorili. Sem se pa pozanimala direktno na dursu in izvedela… do 31.1. moraš oddati podatke za vse, ki so pri tebi zaposleni, zase pa oddaš podatke do 31.3….in na Ajpes tudi… za to sicer še nisem 100%, moram še malo raziskat.
Za elektronsko potrdilo pa čimprej zaprosi. Če imaš klik ali proklik, potem potrdilo že imaš.

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close