Dostava hrane Wolt v snegu z biciklom
V Ljubljani so ceste katastrofalne, verjamem, da je sneženje premočno, da bi lahko sproti vse splužili. Pot, ki jo običajno prevozim v 10 minutah, je danes trajala 40 min. Pa nimam namena šimfat zimske službe.
Kar me je na nek način razžalostilo je bilo srečanje z Woltovom dostavljalcem na kolesu. S tisto veliko torbo na hrbtu je le stežka držal ravnotežje na kolesu in se ogibal avtomobilom in kupom snega.
Sem pomislila, da bi verjetno morali zaradi takih razmer ali poskrbeti za drugačno dostavo (Z avtobobili) ali pa v takih razmerah sploh ne sprejemati naročil.
Verjetno ljudje, ki jim zapaše pizza ali kaj drugega sploh ne pomislijo, da jim jo bo nek študent v takih razmerah in s kakšno težavo pripeljal. Verjetno ta mladina niti ne sme v takih razmerah ostati doma, ker potem enostavno dobijo odpoved?
Saj vem, da je za mladino dobro, da dobijo delovne navade in sami kaj zaslužijo, samo tole se mi pa zdi res hudo in preveč.
Se strinjam to je že malce prekruto.
Hvala Bogu da ste se zbudili, vsako leto je nek dan, teden mobilnosti , takrat je lepo vreme in vsi nekaj sanjajo o trajnostni mobilnosti pa o kolesarjenju v mesto na delo, evo to o čemer pipete , to pa meni vedno pride pred oči, pa vsa tista dežavja, dajmo, opustimo te nore ideje o kolesarjenju, zapori mest za avte, naj bodo omejitve, ne pa zapore !
Se strinjam, ubogi ubogi ljudje.
Iz principa ne uporabljam tovrstnih storitev, ne Wolta ne ehrane. Totalen bojkot.
Mislim, da morajo dostavljalci (če nimajo statusa) imeti odprt s.p. Najbrž dobijo nek pavšal na dostavo in se ne bi splačalo dostavljati z avtom, tudi če bi ga imel. Če kdo ve, naj kaj več napiše.
Kot so standardi za delo na gradbiščih (npr. do katere temp. se lahko dela zunaj, obveza po kontejnerju na gradbišču, pogoste inšpekcije…), bi morali biti standardi tudi za druge poklice, ki so odvisni od vremena.
Prav je, da se o tem čim več govori in piše, mogoče pa prebere kdo, ki kaj lahko pokrene v to smer.
Pa saj ne delajo zastonj in niso prisiljeni v nič. Sem prepričana, da poleti nekateri uživajo v rekreaciji+službi. Jaz sicer absolutno ne bi, ker sem lesena za kolo, ga sploh ne vozim. Če mi ukinejo lpp, pešačim, ker avta tudi nimam. Sicer so pa dostavljalci tudi z avtom/motorjem. A tvoj point je, da delat ne smejo, službo morajo pa imet isto? Ali da bi se moral sekirati, kdor naroči in plača? Ziher kakšni naročijo tudi zato, ker se jim ne da ven hodit v takem in plačajo dostavo- pa to sploh ni pomembno, zakaj naročijo. Po tvoji logiki se moraš iz uvidevnosti izogibat vsem storitvam, kjer bi uslužbenec s tabo imel “preveč” dela. Pri vsaki službi so plusi in minusi.
Dobijo plačano menda nekaj okoli 2€ na dostavo.
V snegu je veliko težje kolesarit, sem sprobal tudi sam ljubiteljsko seveda. Si ne predstavljam, da bi pa moral cel dan takole….
Vseeno z bajkotom jim nič ne pomagate. Še tistih par evrov ne bo dobil. Stisnite mu raje 2€ napitnine, ali še kaj več, za slabe razmere.
Ta komentar z izjavo, da niso prisiljeni, kaže na pomanjkanje osnovne ekonomske pismenosti, ki jo je sicer sposoben vsak, ki se preživlja samostojno, pa za to ne potrebuje kakšne posebne izobrazbe.
Če izpadeš iz konkurenčne borbe, včasih težko da prideš nazaj. In če konkurent nudi delavcem nudi slabše pogoje, potem ima lahko nižjo ceno kot ti, ki bi rad nudil boljše pogoje. Zato je potrebno poseči z državno regulativo glede minimalnih standardov pogojev dela.
Mi je pa všeč predlog za dvojno tarifo dostave. Da niso odvisni od napitnin.
Saj je vse jasno, študentarija (mislim, da je teh pri Woltu največ) rabi denar, ali zaradi slabega finančnega stanja v družini ali za priboljšek) in tudi to je jasno, da jih nihče ne sili delat.
Ampak mislim, da dela v takih razmerah ne sme odklonit, če hoče obržat zaposlitev.
In mislim, če neka služba ne more zagotoviti nekih osnovnih človeških razmer (kar vožnja s kolesom in težkim ruzakom čez 10 cm snega ni) potem so to pač izredne razmere, kot so npr tudi dela na strehi ali kopanje jarkov med nalivi in tak način dostave hrane pač ni mogoč.
Gre za neko osnovno človeško empatijo.
Na vsake toliko, posebej če pridem pozno in utrujena iz službe, tudi naročim pri njih hrano, ampak bi me pa res minil apetit, da jo pripelje premočen in premražen najstnik.
Napitnino dam pa vedno.
Z napitnino imo narediš več kot z bojkotom, a v nobenem primeru ne narediš nič bistvenega. Dostava v slabem vremenu je bolje plačana, mogoče nihče ni kaznovan če jo zavrne, je samo nagrajen da jo sprejme. Ampak sistem nagrad in penalov ponuja celoten paket. Kar bi moralo skrbeti, je to, da gre za model zaposlovanja, ki nima nič opraviti s službo, v katerem delodajalec, ki to niti ni, ne nosi nobenih odgovornosti delodajalca in da tako pridobljene delovne navade najverjetneje ne vodijo v “pravo” službo, ampak so le privajanje na realnost take oblike dela. Pogoji za dostavljalce se bojo počasi zategovali in ostali bojo tisti, ki jim tako delo ni izbira. Bodite pa pozorni, ko politika govori o “digitalizaciji”. Točno to se skriva za fensi besedo.
Forum je zaprt za komentiranje.