dost ga mam
Danes sem partnerju zamerila. Ne prenesem, da mi kdaj reče, da imam vse nastlano, ker to ni res. Da obrazložim situacijo. Pripravljala sem kosilo. Medtem, ko se je kuhalo, sem začela pripravljati še solato. Ker imamo vsi radi korenje, sem ga malce naribala za v solato. Dve trakca korenčka sta padla na tla, on pa je začel da imam vse nastlano in da tega ne more gledat. Ma halo, sem čist znorela kaj mu je, zakaj mi to skos govori, če ni res. Ne razumem zakaj se človek spotika v ene malenkosti. Pobral naj bi tisti trakec, pa je problem rešen. Rekla sem mu, da mi gre na živce-on, sedaj se pa drži. Sva kot dva otroka, a ne?
Poslala bi ga v tri krasne, saj, če kuham jaz vse, pripravim jaz vse, kupim … itd. naj samo jezik drži, če je kje kaj, če ga pa moti kaj pa izvoli naredi po svoje.
Moj vsaj blekne nena nič, ker ve, da mu nič ne rečem naj pomaga, ko pa pomaga pa lahko kaj pripomni, če pa ne…pa drži…
Sineki mamini…
Aja, pa tole glede sexa drži 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/55977/55977,1301211895,6/stock-photo-young-sexy-man-preparing-salad-at-the-kitchen-73999039.jpg[/img]