Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dost ga mam

dost ga mam

Danes sem partnerju zamerila. Ne prenesem, da mi kdaj reče, da imam vse nastlano, ker to ni res. Da obrazložim situacijo. Pripravljala sem kosilo. Medtem, ko se je kuhalo, sem začela pripravljati še solato. Ker imamo vsi radi korenje, sem ga malce naribala za v solato. Dve trakca korenčka sta padla na tla, on pa je začel da imam vse nastlano in da tega ne more gledat. Ma halo, sem čist znorela kaj mu je, zakaj mi to skos govori, če ni res. Ne razumem zakaj se človek spotika v ene malenkosti. Pobral naj bi tisti trakec, pa je problem rešen. Rekla sem mu, da mi gre na živce-on, sedaj se pa drži. Sva kot dva otroka, a ne?

Preveč napetosti ponavadi pomeni premalo fuka.

Zavrti si 2 linka muzke pod tjim, pa boš takoj boljše volje. Pa še kači čestitaj.

pa kaj a on pa nič ne pomaga pri kuhi kosila -moj je včeraj dal kuhat govejo juho ,očistil solato in sesekljal čebulo ostalo pa jaz.Po kosilu pa sva šla malo zalegnit potem pa na sprehod

Ja mi pomaga. Danes je sesekljal česen, zraven na pultu sem pustila labelo in se je še ob to spotaknil, da imam vse nastlano, da še česen ne more sesekljat, pa še dva trakca korenčka po tleh. Ful sem jezna nanj.

mogoče bi ga kdaj pred kosilom malo zapeljala,pa bi potem imel10cm dost da bi sesekljal tisti česen, pa nič mu nebi bilo napoti.

Strinjam se z diagnozo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Meni pride naprej ko žena reče da ji mož pomaga

kot otrok ki pomaga mamici pri pripravi kosila, recimo prinese pribor….pomaga pač po svojih močeh

slovenci so torej na stopnji otrok?

Definitivno je to res.

s katere strani, lepo prosim

Poslala bi ga v tri krasne, saj, če kuham jaz vse, pripravim jaz vse, kupim … itd. naj samo jezik drži, če je kje kaj, če ga pa moti kaj pa izvoli naredi po svoje.
Moj vsaj blekne nena nič, ker ve, da mu nič ne rečem naj pomaga, ko pa pomaga pa lahko kaj pripomni, če pa ne…pa drži…
Sineki mamini…

Aja, pa tole glede sexa drži 🙂

V takih primerih pustim kuhinjo pri miru in se ulezem na kavc 🙂 Pa naj sam naredi… In kuhinje se ne prtaknem, dokler se ne opravici.

Res ga nekaj drugega muči, zato ga vse moti.
Ne vem, v kakšnem stanju je drugače vajin odnos in komunikacija na splošno….

Mogoče ima tudi on tebe “dost”.

Svojega zamenjaj s takšnim profilom: ? 🙂
[img]http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/55977/55977,1301211895,6/stock-photo-young-sexy-man-preparing-salad-at-the-kitchen-73999039.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close