Dopust
Bom kar tukaj povprašal, če bi kakšna punca šla z mano na dopust. Šel bi na potovanje in nimam še konkretne destinacije. Lahko povem, da imam precej izkušenj s tem in bi me zanimala žanska, ki je predvsem prijazna, dobro izgleda in rada potuje. Glede prenočevanje bi prišli v poštev hoteli po ugodnih cenah. Lahko pa kdaj tudi v avtu in tako privarčuješ na času in denarju. Ker če hočeš nekaj videti je drugače kakor če greš na udoben način in si ves čas na enem mestu. Torej zelo aktiven dopust, zato bi šel s pucno ki ji to ustreza in zna uživati v potovanju. Takih vas je kar precej, zato se nič bati in mi pustite email.
Glej ne glede na ali si moški ali ženska je tvoje vtikanje v objavo povsem nerelevantno in izraža čisto zdolgočasenost. Sem v redu moški, najboljši za grupo žensk, ki so mi zares všeč, tako da je pomembno oboje, da je ženska privlačna in da hkrati tudi rada potuje. Vse je pomembno. Celo leto sem delal, skoraj vse popoldneve namenil športu, tako, da si zaslužim dopust s privlačno punco.
To je zato, da se bo lažje odločil. Če bi napisal, da velja vabilo za vse, bi imel težave pri izbiri. 🙂
Če že iščeš privlačno punco na oglas, vsaj svojo fotko priloži. Dvomim, da se bo katera šla izpostavljat neznancu, da jo bo lahko ocenil, ali je zanj dovolj privlačna. Bi pa že moral kaj bolj konkretnega ponudit za tak riziko.
Kandidatke je lahko veliko, ker post je mikaven in veliko ponujam ženski s tem oglasom. Kar se tiče lepih žensk in fantov vse ok, če so pravi med sabo. Kar se tiče lepih žensk in f u k frendov, ali sem kje napisal, da sam ne bi bil to ženski, ki bi šla z mano? Sem privlačen moški in nobenega razloga nima nobena, tudi najlepša ne, da ne bi uživala dobrega seksa z mano.
Kandidatke je lahko veliko, ker post je mikaven in veliko ponujam ženski s tem oglasom. Kar se tiče lepih žensk in fantov vse ok, če so pravi med sabo. Kar se tiče lepih žensk in f u k frendov, ali sem kje napisal, da sam ne bi bil to ženski, ki bi šla z mano? Sem privlačen moški in nobenega razloga nima nobena, tudi najlepša ne, da ne bi uživala dobrega seksa z mano.[/quote]
:-))))) …zakon 🙂
sam na žalost nima tud nobenega razloga, da bi ga…. 🙂
Kandidatke je lahko veliko, ker post je mikaven in veliko ponujam ženski s tem oglasom. Kar se tiče lepih žensk in fantov vse ok, če so pravi med sabo. Kar se tiče lepih žensk in f u k frendov, ali sem kje napisal, da sam ne bi bil to ženski, ki bi šla z mano? Sem privlačen moški in nobenega razloga nima nobena, tudi najlepša ne, da ne bi uživala dobrega seksa z mano.[/quote]
Postavi se v vlogo ženske in povej, kaj se da razbrati, da ponujaš. Jaz ne rečem, da nimaš veliko ponuditi, ampak v oglasu to ni razvidno.
@Avtor: Lekcija za drugo leto:
Delo + sport + zenske skozi leto, pa tudi druzba za dopust ne bo nikakrsen problem.
Za letos pa se loti brainstorming-a. Morebiti ti uspe idejo izboljsati.
Teme nisem objavil, da bi se prerekal in tudi nimam casa. Nic ne bi imel proti, ce bi post ostal prazen. Ce ni pogumne zenske, to ni moj problem. Sam vem, da lahko zenski ponudim veliko. Ce bo kaksna bolj pogumna bo tega delezna, sicer pa se najmanj sekiram, ker punc je veliko kamorkoli se obrnes. Nobene ne bom spremenil, toda osebno me zelo preseneca pesimizem.
Moja pricakovanja so taksna in punce, ki so meni vsec so: “ok, kul, kdaj gres, kam gres, jaz bi full sla, full v redu, to leto sem ze bila, izmenjajva si kontakte in se dogovoriva za kdaj drugic….”
Tako odgovarjajo zenske, ki dejansko so privlacne in s katerimi se vedno dobro ujamem.
matjažko, a nisi tu preveč radikalno pesimističen? Sigurno se bo našla dobra punca, ki bo z veseljem šla s tem fantom na dopust, brez da mu računa na uro. Še jaz bi šla, če ne bi imela izpolnjeno partnersko življenje z moškim, ki me razvaja z dopusti in izleti. 🙂
tako da dečko, kar pogumno, malo si le kiksnil s tisto zahtevo, da mora tvoja sopotnica fajn zgledat, ker to ni nujno za kvalitetno potovanje. Razen če si si zamislil še dodatne nočne dopustniške urice, ki naj bi ti jih popestrila atraktivna dopustniška sirena.
matjažko, a nisi tu preveč radikalno pesimističen? Sigurno se bo našla dobra punca, ki bo z veseljem šla s tem fantom na dopust, brez da mu računa na uro. Še jaz bi šla, če ne bi imela izpolnjeno partnersko življenje z moškim, ki me razvaja z dopusti in izleti. 🙂
tako da dečko, kar pogumno, malo si le kiksnil s tisto zahtevo, da mora tvoja sopotnica fajn zgledat, ker to ni nujno za kvalitetno potovanje. Razen če si si zamislil še dodatne nočne dopustniške urice, ki naj bi ti jih popestrila atraktivna dopustniška sirena.[/quote]
Aja, saj res, saj zunaj kar mrgoli žensk, ki bi šle s popolnim neznancem na morje. 🙂
A tvoj te razvaja z dopusti in izleti? Fino, zdaj še samo rabiš ljubimca, ker ta te bo še s čim drugim. 😀
tako da dečko, kar pogumno, malo si le kiksnil s tisto zahtevo, da mora tvoja sopotnica fajn zgledat, ker to ni nujno za kvalitetno potovanje. Razen če si si zamislil še dodatne nočne dopustniške urice, ki naj bi ti jih popestrila atraktivna dopustniška sirena.[/quote]
Aja, saj res, saj zunaj kar mrgoli žensk, ki bi šle s popolnim neznancem na morje. 🙂
A tvoj te razvaja z dopusti in izleti? Fino, zdaj še samo rabiš ljubimca, ker ta te bo še s čim drugim. :D[/quote]Pa ne, da se ji ti ponujaš? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.