Najdi forum

Za dopustovanje bi rada spoznala koga, ki je tudi sam a si želi družbe. Morda ima kakšno možnost kje letovati,a je samemu dolgčas. Ne iščem partnerstva ali intime pač pa samo družbo,ljudi, ki se jim ljubi družiti, hoditi, plavati in si popestriti dneve. Prav tako ne želim živeti na tuj račun.

čer
Lohka bi za začetek povedala morda koliko si kaj stara oz. mlada, pa kam te vleče, kdaj, za kolk časa pa tko, da potem sj prbližno vidmo kje smo 😉
lp

Res premalo podatkov. Imam družino, 60 let in dobro voljo.

Zdravo,

če pač želiš jaz grem na Menorco julija 1. Se lahko pridružiš. Če hočeš kaj več se oglasi gracija40@yahoo.es.

lep večer

Gracijo sem si ogledala. Ali ste tam? Razmislila bom o tem daljšem potovanju, zaenkrat sem razmišljala o bližnji destinaciji. Težko je začeti z velikimi koraki. Lep pozdrav

jaz bi šla za prvomajske kam po evropi 3 do 5 dni. Gledala sem kompasovo ponudbo pet alpskih dežel ali stare evropske prestolnice (cena je od 182 do 239 eur, pa še cca 50 za razne vstopnine). Če je še aktualno mi odpiši.

Zdravo samasem,

bi šla z menoj za prvomajske na Sicilijo, ali pa kakšen London za cca 4 dni. Edino to je, da bi jaz šla z letalom tja in nazaj, ker ne prenesem dolge vožnje z avtobusom, kar znese nekaj več denarja, tam okrog 500 – 600€
Imam 52 let, poročena, možu se ne da hodit okoli in bi mi družba prav prišla, pa še ceneje pride.
Če si za to, napiši, pa ti posredujem svoj mejl.
Lep pozdravček, Slikica

zdenka1 smem prašat od kje si in koliko stara- mlada?

turbo nerodno postavljeno vprašanje, jaooooooo

oj, Aleksandra in Turbo,

sem v dobrih srednjih letih :-), imam jih 52.

LP, Slikica

oj Aleksandra in Turbo,

moj prejšnji mejl ni bil namenjen vama, sem malo zamešala !

Lepo se imejta !

turbo si pa radoveden. Sicer pa sem stara-mlada 46 in sem z notranjske. Iz ostalih tvojih odgovorov vidim, da nisem s tvojega področja. Sem pa z notranjske.

Pozdrav Slikica in Zdenka. V aprilu grem v toplice zato ne morem za prvomajske praznike nikamor. Škoda. Lep pozdrav.

Samasem, lepo se imej v toplicah.

Zdenka1, bi šli midve skupaj za prvomajske praznike? Jaz sem sicer že bila v alpskih deželah, tudi reje bi šla nekam z letalom. Bi bila cena kot sem napisala zgoraj preveč?
Če te morda še zanima, se mi javi !
LP, Slikica

ojla
si že našla sodopustnika oz sodopustnico?
sem vdova, stara 51 let in tudi iščem zanimivo destinacijo in družbo za dopust.
če si še zainteresirana me kontaktiraj na mail: podkojska@gmail.com.
lp
metka

Če te zanima dopust kje v severnem Jadranu 7-10 dni, se lahko dogovoriva.
Od kod si?

ojla
sem iz bližina ŠKOFJE LOKE, pa ti?
nič konkretnega si nisem planirala za letošnji dopust.
malo me vleče na kakšno popotovanje.
gledala sem grški trojček od palme.
veš, težko sem na miru, men se mora dogajat in poležavanje ni ravno moj stil.
tebe ne zanima tak stil počitnikovanja?
http://www.palma.si/program/podrobno/grski-trojcek-otok-zakintos-klasicna-grcija-otok-lefkas/
poglej si to povezavo, tako naj bi to zgledalo.
s palmo sem bila že v španiji in egiptu in bila zelo zadovoljna.
poglej, razmisli, povej
lepo te pozdravljam
metka

heyy je kdo za bolj beduinske počitnice…sem 23 letna študentka in iščem so potnico/ka, ki je pripravljen malo backpackati,prespati v kakem hostlu,se malo znajti in raziskovati naokrog, uglavnem pripravlje na vse..več glav več ve :))

Pozdravljena Metka,

Tvoja destinacija mi je zelo všeč, vendar je to bolj potovanje kot dopust, zame pa je sedaj tudi finančno predrago, saj bi potrebovala še precej dodatnih financ poleg osnovne cene. Prehrana, vstopnine….
Žal, tega si sedaj ne morem privoščiti, želim pa ti , da najdeš koga, ki je za to.
Vsekakor, želim ti, da bi se imela lepo.

Pozdrav iz Dolenjske

bunnye!
Evo mene midva sva sorodne duše.Uživam v takih potovanjih.Daj javi se mi najprej na forum ali pa napiši mail-pa se zmenva podrobnosti….čao!!!

ojla
kar tuki napiš osnovne stvari.
veselim se družbe
Lp
metka

hey popotnik-, kaka je želja glede destinacije ..a ja pa zanimam me starost,pa kdaj imaš namen potovat

hja, kje naj začnem
51 in še malo, smer grčija, turčija….tam nekje…na toplem…
od srede junija naprej, to je kmalu
trajajnje od 6 do 10 dni
take so moje želje
pa tvoje?
lp
metka

bunye!
Star sem 32,destinacija:Sredozemsko morje,J.Amerika ,Karibi ali pa mogoče kakšna Azijska država.Vse to sem le v grobem navedel,kajti glede tega nisem strogo naravnan-sem prilagodljiv drugim.Mi je pa pomembno,da je precej pustolovščine.(nekaj takih izletov sem že dal skozi pa se pred odhodom sploh nisem oziral na državo kam bom šel-dosti bolj pomembne so mi bile postulovščine).In vsaka turistična država ima ogromno za doživet.Od druge polovice julija dalje,še najbollj v začetku avgusta.

bunye!
Star sem 32,kar precej potujem..Ker me tovrstna potovanja(kot si jih opisala precej zanimajo)si te želim spoznati in …skupaj bova doživela nepozabno potovanje.Termin od druge polovice julija.Pripiši naslov kam ti lahko pišem!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close