dopust
Kmalu grem na Kanarske, na Otok Gran Canario, mesto Playa Del Ingles, hotel peru.Vem da prav tocno tam ni bila nobena ker nimam te srece. Vseeno pa bi rada kaksno kakrsnokoli informacijo ce jo seveda kdo ima. Hrana, plaze, znamenitosti, hotel, cesa se izogibat na splosno itd. Brskam ze par dni po netu pa so ifo. tako majhne da sm kr razocarana. No upam da bom imela tu vec srece.
Dvakrat sem bila na GC -enkrat v Playi del Ingles, drugič v Maspalomasu,ki je približno 5 km oddaljen. Playa nič posebnega, mesto kot mesto, čeprav zvečer in ponoči zelo živahno. Meni se zdi pomembno, da na takem dopustu ne tičiš na enem in istem kraju,ampak poskušaščim več videti in doživeti.To pa po mojem mnenju lahko uresničiš tako, da najameš avto ali skuter in prečešeš otok po dolgem inm počez.Hrana je za moj okus povsod-v hotelih in raznih lokalih odlična.Najlepša plaža na otoku pa prav gotovo Maspalomas- puščavske sipine,ki se spuščajo v morje.Kakšni posebnih znamenitosti ni, glavno mesto Las Palmas je lepo, imajo pa kar nekaj parkov, ki jih je treba videti. Splača se iti tudi na enodnevni izlet na Tenerife,kjer te peljejo pogledat vulkan in v Loro park – živalski in botanični vrt hkrati.
Lepe počitnice ti želim in uživaj maximalno
Forum je zaprt za komentiranje.