dopust?
Na vem kaj se razburjaš……
pri prvi nosečnosti je delala do konca, ko je šla na porodniško je čez 5 dni rodila…….
Zaradi težav z otrokom so ji porodniško podaljšali za tri mesece, vmes smo pa pridno delali na novem naraščaju…tu se je pa malo zataknilo pri nosečnosti…..glede na to da pri prvi nosečnosti ni bilo niti ene slabosti je druga nosečnost čisto nasprotje….do 4. meseca krvavenje, slabo počutje in totalna utrujenost se pa vlečeta še sedaj……..
sedaj mi pa razloži kaj te moti če bo tri leta doma !
Dopust je vsekakor pravica iz delovnega razmerja – razlika je, da jaz vidim poudarek na delovnem, ti pa na razmerju.
Dopust naj bi bila neke vrste čas, ko se delavec odpočije (po domače “sčisti” glavo) od vsakdanjega dela ter v tem času “napolni baterije”. V tvojem primeru pa je samo sredstvo kako ostati čimveč doma na račun države (tdi moj) in delodajalca.
Take delavce, ki nimajo želje delati, ne razumem zakaj potem sploh hodijo v službo. Ostanite doma, država tako ali tako daje dobre socialne pomoči, pa boste vseskozi na dopustu.
Pa lepe praznike…….oziroma saj si tako ali tako na bolniški…tako da ti prazniki verjetno ne pomenijo toliko kot delavnim ljudem.
Forum je zaprt za komentiranje.