dopust-…
Verjetno bolj železna srajca oz. bolje rečeno železna prikolica, ki je že ves ta čas tam… včasih sem tja hodila s starši, takrat je oče imel še majhen gliserček, s katerim smo obdelali Kornate – Sukošan namreč leži (kot najbrž sama veš) skoraj pravokotno na most med Pašmanom in Ugljanom, kjer se ti odprejo vsi ti čudoviti otočki in kjer smo preživljali dneve od jutra do večera… sama plaža v Sukošanu nikakor ni motiv za tamkajšnji dopust, ampak še vedno grem rada tja za kakšen teden – verjetno zaradi lepih spominov na pretekla leta. Sicer pa mi je kampiranje ena izmed priljubljenih počitniških variant, vsekakor bolje od vseh hotelov… sicer pa je naša “rezidenca” pravzaprav na istem nivoju kot hotel – v šotoru imamo celo pomivalno korito z tekočo vodo, svoj tuš in celo bojler :)) – sestrin mož je zelo spreten 🙂
Sicer pa si zaradi fantovih obveznosti težko privoščiva kakšen daljši dopust, tako da greva raje večkrat po nekaj dni (podaljšan vikend), in sicer kam blizu – Savudrija, Umak, Krk…
LP
babi,porocaj! midva se ze nekaj casa odpravljava v anglijo… na na irsko..
z ryan airom je menda zelo ugodno potovati…iz trsta.
stasa,kot vidim,si bos nadela zelezno strajco:)) clovek se kar privadi na nek kraj,kajne!? ce imas pa prikolico tako lepo-komfortno urejeno,je pa sploh prima. tudi jaz ne maram hotelov….moti me tista “hoja” na hrano….pa sobe so mi vcasih prevec utesnjene. veliko raje grem v apartma…pa kaj skuhamo…ali pac po zelji!!
cez vikende pa dostikrat gremo v umag. lp petra
Rayan air je najboljsa varianta,se zlasti,ce naletis na posebne ponudbe,ko stane karta s takso vred vcasih samo 1 funt.Tudi drugece je zelo konkurencno.Kot nalasc za uipokojence,ki imajo cas tudi izven pocitnic.Ker sem se z njimi ze peljala,vsaj 2x tedensko dobivam od njh vse aktualne ponudbe po internetu.
Sicer ne vem,ce imajo iz Trsta direkten polet na Irsko.V Anglijo letijo na Stansted,3 ure oddaljen od Londona.Karte za vlak kupis ze na letalu.Zelo prijetno letalisce,mogoce eno najbolj prijaznih,kar jih poznam.Od tam so pa stalne veze za Irsko.Hcerka zivi 20 minut od Getwicka,zato nam to bolj ustreza.Je pa Adria veliko drazja.
No,saj naju bodo se ven vrgli s foruma,ker je to ze potovalna agencija.
Da bo pac nekaj o hrani;
pijace in hrane ne nudijo zastonj,lahko pa prigrizek kupis.Mi si vzamemo za manj kot 2 uri poleta s sabo vodo-pa je!Stevardese silno prijazne.
Dobila navodila za zelsevko.Hvala
Lepp pozdrav Babi
hvala za turisticne informacije!:)) midva sva pravzaprav ravno nekaj takega imela v mislh. moj moz je lansko jesen ze zbral na internetu cuda stvari in sva nekako mislila iti ze jeseni…no,sedaj je pa ze zopet poletje.
cas tako hitro tece. ce bi uspela ta provansa letos,bi bilo super. lep pozdrav petra
A poznaš italijansko letalsko družbo Volare (http://www.volareweb.com), ki deluje po istem principu kot Ryanair (cenovno ugodna)? Sicer letijo iz Benetk, vendar pristanejo na Gatwicku (blizu tvoje hčerke).
Tudi sama nameravam v septembru v Anglijo, zato sem tik pred tem, da si rezerviram karte. Pri Volare so 9.99 Evra v eno smer + takse.
Forum je zaprt za komentiranje.