Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust za mlado družino

Dopust za mlado družino

Smo 5 – članska družina, dosedaj smo hodili na dopust na Mali Lošinj, sedaj pa razmišljamo da bi šli to leto kam drugam (morda bližje) na dopust. Naše želje so da je plaža dostopna za otroke (pesek), da je senca in da je to v Istri ali pa Kvarnerju. Če morda kdo ve za kak tak kraj bi prosil da pove zanj. Iščemo pa namestitev v apartmaju ali pa prikolici.
Vnaprej lepa hvala za odgovore.

obrnite se na najbljižjo agencijo, in rek kolikor penezov toliko guštov velja.najceneje boste letovali na vašem vrtu ali vikendu.bo tudi najceneje.naj pomem še da je našim bratom hrvatom ravno do sociale, sicer kaj dosti vašim otrokom ne bodo zaračunali, a bodo.sociale na hrvaškem kot povsod drugje.zato vam svetujem last minute izven sezone.za 25 jurjev imate rabac ali poreč / polpenzion / cel teden v hotelu z greto vodo ali sosedu tega hotela.vaši otroci ne bodo imeli nič proti. / za šolo pa se napiše opravičilo /

mogoče cres , osor ?

Moj predlog je Moščenička Draga. Če ste se vozili na Lošinj preko Cresa (Brestova) ste se pelali skoz (mimo). Je luštkano obmorsko mestece. Plaže so peščene (en del je pa tut skalnat). Čist nakon je pa še FKK plaža (če koga zanima). Sence je dovolj.
Mi smo hodili tja vrsto let. Še zdej gremo kdaj pa kdaj se tja kopat.

bil pred 20 leti tam, spodnal eno južno, ni bilo nič.drugače pa poglejte:

http://www.happyferies.com ali martinščica , cres
kamp in mobilne hiše , lastnik je prijeten sogovornik / spoznal sem ga v jakuziju v larix , kranjska gora

možnosti za dopustovanje na hrvaškem so neizmerne, letos zaradi manjšega bookinga nižje cene !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close