dopust z najstnikom
Zakaj je pa tebi bilo treba sedj pristavit prste, ker še nisi drugega nič koristnega napisala, kot samo tole? Maš svoj prag za pometanje, ali ne? Že tvoj vzdevek pove vse o tebi.[/quote]
še vedno smetiš…[/quote]
Najdi si svoj citat, mojega pa pusti pri miru. In malo serotonina iz čokolade bo tudi pomagalo, če že sonca nimaš 😉
Pa preberi še kakšen moj nasvet dlje od tvojega predzadnjega. Tatattttta!
V NYC pa res ne rabiš rent a carja, no 😉 noge, pa podzemna, pa taksi 😀
pobrskat je treba še za letalskimi kartami iz Benetk, Graza, ZUricha s Swisairom, Lufto, Britishem preko ceznih evropskih letališč.
Cenovni razpon je od 370-440 sur v ekonomskem razredu po osebi, seveda je treba kupit ene 4 mesece prej, kar je logično, da to splaniraš in prihraniš. Ker če greš pa poslovno, je pa druga pesem.
za 1.630 eur za nočitve? huaaaa!
Se da za ta denar spat že v hotelih s 4 zvezdicami, čisto blizu walk zone. No, jaz rezerviram ponavadi v Hampton Innu ( so del ene verige, katere lojalnostni program imam), za okrog 127 usd na noč na sobo, spijo lahko notri do 4 odrasle -to je fajn v Ameriki, je pa hotel za vogalom Manhattna.
.
Kako si to splanirala?
Jaz sem računala malo, da gremo Smiljan, Jajce, Drvar, Sarajevo, Mostar, Dubrovnik, Črna gora (mal počitka), potem pa Ohrid, Niš, Beograd, Novi Sad in domov. Naračunala sem krepko več, s tem da bi v Črni gori imeli apartma pri znancih in s tem bistveno ceneje (30€/dan).
Mi poveš, kako ste šli lani? Z avtom? Avtodomom? Pot? Kaj ste si ogledali?[/quote] Nimamo avtodoma imamo pa kombi ki je malo prirejen tako da se da v njem prespati kar nam še kako pride prav kadar smo nekje samo en dan. Se pravi da prenočujemo po kempih, kateri so bistveno cenejši kot na hrvašeke (v Pragi 17 eur na noč za 4 osebe, Korzika 23 eur, Sarajevo 25 eur itd) seboj imamo kemp opremo tako da si povečini kuhamo sami. Velik strošek so vstopnine: npr Legolend 15o eur (za 4), muzej voščenih lutk 65 eur, zabaviščni parki ob Gardskem jezeru vsak cez 100 eur edino kar se mi je zdelo poceni je bil živalski vrt v Berlinu 25 eur za vse 4. Letos teh vstopnin ne bo veliko zato bo tudi dopust zelo poceni. Pot planiramo tako, da ko si zadamo neko pot potem preko neta izbrskam zanimivosti. Vedno si vzamemo par dni rezerve da lahko tam kjer nam je zelo všeč ostanemo kak dan dlje. So pa naša raziskovanja zelo spontana. Zelo priporočam. Mi vedno potujemo sami se pravi brez prijateljev.
Amerika nam je malo predraga, v Anglliji smo bili, zabaviščne parke večinoma obdelali.
Razmišljala sem o tem, da gremo z avtom po Evropi, da si izberemo neko regijo, ki bi nam bila vsem zanimiva, da so dobri tehnični muzeji (Munchen in Dunaj smo si že ogledali), kak zabaviščni-aqua park, kaj podobnega, ampak ko preračunavam, ne spravim v budget.
Imate tu kako dobro poceni izkušnjo?
[/quote]
EUROPA park, samo je karta na dan 50 eur na osebo, je pa fajn, da ste notri vsaj dva dneva.
Amerika nam je malo predraga, v Anglliji smo bili, zabaviščne parke večinoma obdelali.
Razmišljala sem o tem, da gremo z avtom po Evropi, da si izberemo neko regijo, ki bi nam bila vsem zanimiva, da so dobri tehnični muzeji (Munchen in Dunaj smo si že ogledali), kak zabaviščni-aqua park, kaj podobnega, ampak ko preračunavam, ne spravim v budget.
Imate tu kako dobro poceni izkušnjo?
[/quote]
Rust, Evropa park – enkratno doživetje vsaj za dva dneva – pot je dolga 800 km, vmes se da pa tudi veliko videt..
Forum je zaprt za komentiranje.