Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust z enoletnikom

dopust z enoletnikom

zanima me kak dober nasvet za poletni dopust z otrokom starim eno leto.Rada bi šla kam v planine da bi lahko sabo vzeli kolesa da bi si imeli kaj za ogledat lahko je tudi tujina razen seveda hrvatov ki so sami cigani….Lahko je Italija ali pa Avstrija če je dovolj toplo smo lahko tudi v šotoru.
prosim za kak dober nasvet.

HVALA

cigani?

Zelo luštno je okoli Gardskega jezera ali kateregakoli velikega jezera na S Italije. Kako je za kolesarjenje ne vem, ker se s tem ne ukvarjamo, za početi pa je povsod dovolj. Najbolj poznamo Gardsko jezero in nam je bilo vedno luštno – plavanje, izleti, simpatična mesteca (z juga je močen vpliv z morja, tako da rastejo palme, okrog in okrog jezera pa visoki hribi). Je pa poleti gužva, tako kot povsod. Mi smo bili z 8 mesecev starim v šotoru v enem simpatičnem campu blizu kraja Malcesine. Potem pa smo delali izlete. Je bilo krasno.

nam se je dopadel poleti BKK v Avstriji (Bad Kleinkirchheim, uff -to napisat). Zelo lepe pohodne poti, dostop s kolesi, z gondolami, sedežnicami, pa še toplice so super urejene, pa tudi otroška igrala, v glavnem – otrokom in staršem prijazna vas pozimi in poleti. Poglej na spletu.

takim kretenom se ne odgovarja…

Sva že dva, ki tako misliva…

Jaz sem pa ta tretja

zakaj kaznovati otroka, da ne bi preživel lepih počitnic, če ima njegova mama tolko možganov kot je njen nick?

Ta otrok je kaznovan že brez počitnic. Mame si nihče ne izbira sam.

Jaz pa četrta !

Pa kaj vam je ?
Saj je samo vprašala za nasvet.Če nimate nič pametnih nasvetov, obrnite riti in pojdite na drug forum.

Avtor: micra
Datum: 10-02-04 17:27

HRVATI SO SAMI CIGANI.BOM REKLA TAKO ČE MAŠ DENAR ZA HRAVATE NA MORJE ŠE DEJ 10 TISOČ ZRAVEN PA SI PRIVOŠČI BOLJŠI DOPUST DA BOŠ KEJ VIDLA IN DA BOŠ SE MEL-A FAJN.LEJ KAKO DOLGO ŽE NOSIMO SVOJ REGRES VSAKO LETO DOL POL MAMO PA TAKO LEPO ZAHVALO JAZ ŽIVA NE VEČ

HRVATI SO CIGANI!!!!!!!!PRASCI!!!!!KURBE

to nam je…..

SVAŠTA! dvoje nestrpnosti, proti Hrvatom in proti Romom. Ne vem, zakaj je v tej glupi Sloveniji taka navada, da so za vsak drek krivi Romi!!! Men so veliko hujšega naredili Slovenci. Pa da vas ni sram.
In jaz sem naslednja, ki misli, da se takim debilom ne odgovarja.

Predvsem pa mislim, da bi moral administrator preprečiti širjenje nestrpnosti in zbrisat take poste. Sej veste, po ustavi je to kaznivo!!

Nisi dobro prebrala.

Spela je zapisala, da so “Hrvati so cigani”.

Nikjer ni omenjala Romov.

Če ti povezuješ Rome in cigane, s tem razkrivaš svojo latentno nestrpnost do slovenskih državljanov romskega rodu.

Lepo porosim tega nisem napisala jest ampak gospa micra…dobro poglej…sem prekopirala mail, da nampišem Kingu kaj se dogaja…
iz mojih ust nikoli ne boš slišal kaj takega….je moj oče hrvat….rekla sem, da mi ni niihova mentaliteta všeč..kar pa ne pomeni da se ne bom odpravila na hrvaško…imajo preveč lepih mest in kotičkov!!!!!!!

fuzbal, ce bi bil bolj razgledan, bi vedel, da se besedi rom in cigan dejansko povezujeta. in to niti ne v negativnem smislu…

rozca, ne ga srat.

O povezovanju ciganov, Ciganov in Romov se lahko pogovarjava, če želiš, vendar verjetno ne spada na ta forum.

Lahko pa ti povem, da vse tri skupine (zgoraj naštete) ljudi zelo dobro poznam. Nekoč sem živel par 100m stran od velikega romskega naselja, v prvem razredu osnovne šole pa sem imel kar 8 (osem) sošolcev, ki so prihajali iz tega naselja. Koliko jih je bilo v drugem razredu, je verjetno jasno (0=nobeden).

Upam da ne spadaš med novodobne zafnane pizdune, ki si drznejo po televiziji razlagati o diskriminaciji romske populacije, nikoli pa ni imelo stikov z njimi. Ker zgodba je zelo enostavna: tisti, ki ne dela in se ne umiva, je cigan. Tisti, ki sprejme okolje, v katrem živi, pa postane Slovenec romskega porekla.

ok?

ne kompliciri kam jit z enoletnikom na dopust. Mi smo šli z še ne 11 mesecev starim v dominikansko republiko

lp

kako pa je prenesel letalo
kaj ste delali tako dolgo?
sprasujem ker si ne znam predstavljati kaj bo naša 2 letna hčerka delala na avionu za sidney,kamor potujemo v kratkem
je tako živahna da je kr kaj
hvala
lp

Spoštovani administrator in vsi udeleženci liste!

Menim, da forum za popotnike ni namenjen za dajanje kakršnihkoli nacionalističnih in nestrpnostnih izjav zoper kogar koli. Vsi ki se združujemo v tem forumu in debatiramo, eni bolj drugi manj, smo tu zaradi odprtosti do ostalih in spoznavanja novih obzorij, zatorej menim, da takšni izlivi niso primerni za to mesto. Takšni ki gojijo kakršnakoli šovinistična čustva lahko to delajo kje drugje, ne pa na strani s tovrstno vsebino – toliko o naši kulturi in odprtosti.

Samo kot opomba uredniku: Administrator bi kot urednik liste med drugim lahko in moral poskrbeti za to.

Lep pozdrav in veliko popotniških izkušenj!

Lesi

jst pa mislim, da bi moral na tem forumu prepovedat besedo popotnik, popotništvo…..ne morem slišat teh besed!sem popotnik, hodim na popotovanja, kjer popotujem…….!obrača se mi ob teh besedah, a folk ne more rečt da potuje?! se vsem zdi da so že povsod bli, in pol po sloveniji trosijo neka dejsta o določenih državah, ki so prevečrat čist napačna…

še ena pametna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close