Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust z 10 mesečno hčerko

dopust z 10 mesečno hčerko

živjo!junija bi šla na morje z hčerko,ki bo takrat stara 10 mesecev,pa ne vem kje in kam je najboljše da grem(kje je najboljše za otroka)?lep pozdrav od Alison

Doma v senčki.

Ali pa nekam res blizu-čimmanj vožnje !! Na morju pa je najbolje vzeti apartma-z obvezno veliko sence. Tina

Če te zanim otok Rab.Mi napiši meil ti pošljem slikice: morje in plaža sta primerna za otroke, mis mo bili s 7 meseci staro hčirko prvo leto letos bomo šli že petič Meni je super.če te zanim mi pustil Meil in ti pošljem slike.
Lep dan

živjo Teja!najlepša ti hvala za tvoj odgovor.pošiljam ti meil za tvoje slikice-janez.smolec@siol.net.lep pozdrav od Alison

Kjerkoli, samo da ste skupej.

mi smo bili lani z 10 mesečnico na bolu in je bilo super.vozili smo se ponoči.bolj bo kriza se bojim letos,ko ma že skor 2 leti in je bolj v gibanju.dokler so tako majhni se da.v senčki doma je čas bit celo leto, pa še najbolj komot,ni treba nič delat,tako pa se tud otrok in vi navadite ,da se tud z otrokom da kam it.če mate klimo v avtu,pa itak ni panike,se lohk voziš kadar želiš.nevem no,vidim nemce,pridejo dol z majhnimi otroci,pa ne sam enim,ponavad kar z tremi,pa ne delajo take panike kot mi.

Pozdravljena!

Tudi sama iščem variante za dopust, pa sem videla tvoje sporočilo. Če ti ni odveč, prosim, pošlji fotografije tudi meni na naslov: patricija.loviscek@gmail.com.

Ali mi lahko sicer posreduješ osnovne info, koliko je cena za najem, koliko je plaža oddaljena od hiše … Ali je varianta za dve družini s skupaj 3 majhnimi otroki?

Hvala ti za odgovor, lahko mi pišeš tudi na mail!

Patricija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close