Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust v turčiji

dopust v turčiji

odločamo se za dopust v turčiji, pa me zanima (tisti ki ste že bili) kako je – zanimivosti, varnost,… namreč mi bi najeli tudi avto in bi se odpeljali iz Antalyje do Kapadokije.
zato tukaj sprašujem, ker ste družine in če je morda kdo potoval kot rečeno v turčijo z otroki.
hvala

Men je bilo v Turčiji super in bi to še ponovila. Vse je bilo o.k, prijazni nevsiljivi domačini, dobra hrana. Najbolj neprijetna je bila driska,ki sem jo dobila verjetno zaradi solat…ampak v njihovi lekarni ti takoj pomagajo z tabletami… Jaz osebno ne bi najela avta sploh za tako dolgo vožnjo. jaz sem šla preko turške turistične agencije z avtobusom v Kappadokijo in Pamukale. Imajo poceni izlete z vodičem ( angleško ali nemško govorečim ). Izlet je trajal tri dni . Veliko smo si ogledali. Kappadokija je čudovita! Takrat nobenega nisem poznala,da bi najel avto. V Grčiji smo ga pa tudi mi najeli.

Tudi jaz ne priporočam najema. Vožnja je namreč dolga dolga dolga. Sploh pa ob poti nimaš kaj videti razen ravnine, ravnine in v oddaljenosti goro Ararat.

Priporočam pa ti, da greste z minibusom ali kombijem. Tri dni je ravno dovolj za ogled največjih lepot. Več si jih tudi v lastni režiji ne bi utegnili ogledati.

Izlet pa toplo priporočam.

Varnost ni vprašljiva. Ne pij MRZLIH pijač. Le te so glavne povzročiteljice prebavnih motenj. Pijte čaj in boste tudi doma prevzeli to navado. Pitje vročega čaja v poletni vročini namreč.

meni je bila tam všeč hrana, na tej poti. v vsaki vasi imajo take gostilne, ki so za popotnike, all you can eat sistem, ruski bife. za kosila smo se ustavljali in se najedli. še v življenju nisem jedla tako dobro pripravljene zelenjave, kot tu…
drugače, mi smo bili organizirana skupina z busom, smo se pa en teden potepali po kapadokiji, vse do pamukkal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close