Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust v Turčiji—kaj svetujete?

Dopust v Turčiji—kaj svetujete?

Gledamo ponudbe za poletni dopust v Turčiji. Kateri kraj in hotel priporočate tisti, ki ste tam že bili z družino s 3 letnim otrokom?

Pa tudi mogoče katero agencijo?

Svetujem raje Grčijo, glih tako poceni in fajn.
Ali pa malta

Pamukkale so zakon :))

Pozdravljena!
Z otroci smo bili v Turčiji in ne gremo več tja. Hoteli eden zraven drugega, nič prijetna plaža itd. Pripročam Grčijo. Mi smo bili na Rodosu, plaže skoraj kot pri nas (majhni kamenčki). Pa še priporačam vam all inculusive. Bili pa smo z Relax in bili zelo zadovoljni. Tudi njihova predstavnica na Rodosu je bila super.

Rodos ima preveč migrantov. Mi niti slučajno ni, da bi jih gledala na dopustu. Kar se Grčije tiče, je boljši Krf, Kefalonija in Lefkas, tam ni migrantov. Plaže so rajske, sploh na Kefaloniji. Morje čisto, ponudba super.

Rodos ima preveč migrantov. Mi niti slučajno ni, da bi jih gledala na dopustu. Kar se Grčije tiče, je boljši Krf, Kefalonija in Lefkas, tam ni migrantov. Plaže so rajske, sploh na Kefaloniji. Morje čisto, ponudba super.
[/quote]

nisem videla nobenega migranta na Rodosu. Mogoče to velja za Kos.

se strinjam, da je Turčija bikov drek.
Res imajo super hotele … eden do drugega,
sem sedel na balkonu in gledal naokoli – videl beračijo, podrtije … in ugotovil, da imajo domačini lep razgled na hotel in njegovo okolico brezplačno, hotelski gostje pa plačajo, da imajo razgled na beračijo ☺

Mi smo bili poleti 2015 v Antalyi v Eftalia splash resort. Tamala je bila takrat stara pet let in ji je bilo super. Hotel ima v kompleksu veliko toboganov,na njihovi plaži ki je ogromna pa prav tako ogromno animacije za otroke. Hrana je bila super od turških jedi največ pa mednarodna. Pijače na voljo veliko vrst, popoldan pice,kebabi,sladoled…..
V center nismo hodili, ker nas ni zanimalo. Vsak večer je bil mini disco in tega se tamala še vedno spominja. Od vseh dopustov ji je bil ta najbolj všeč. Res za otroke poskrbljeno v nulo. Tudi osebje prijazno.
Mi smo plačali all inclusive 7 dni 2 odrasla pa tamala 1.700€ z odpovednim rizikom…preko Kompasa.

Če ne bi imela konec julija rok za rodit mislim,da bi ponovno šli tja.

Istambul za tri ali štiri dni
Kapadokija za dva ali tri dni
Pamukale za en dan
Ostalo pa kjerkoli na obali.

Letos gremo tretjič v Turčijo. Prvič smo bili v hotelu Eftalia Splash resort. Bilo je odlično…hrana, hotel, čistoča, zabavno za otroke in odrasle. Drugič smo bili v hotelu Pegasos royal, ki je bil še bolj všečen. Morje ob hotelu, hotel pa velik vodni park. Ni da ni. Letos ponovimo Pegasos royal. Priporočam tudi družinam…

Pozdravljeni, preko katere agencije ste pa sli v hotel Eftalia Splash Resort?
Koliko pa je voznje od letalisca do hotela
Zanima me za mesec oktober

Olympos, hišice na drevesih ali bungalovi na tleh. Do plaže sprehod skozi “džunglo” s starodavnimi ruševinami in sarkofagi – kot v indiani jones 🙂

Poglejte še Belek – npr hotela Regnum Carya Ali Maxx Royale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close