Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopust v Tuniziji

Dopust v Tuniziji

Zanimajo me vtisi vseh, ki ste bili na morju v tej državi. Je dovoljeno se sončiti zgoraj brez?

Zgoraj brez, se lahko sončiš in kopaš kjerkoli, ne samo v Tuniziji.

Tudi jaz sem bila v Tuniziji…folk je tolk delal paniko, da ne bom smela imeti kratkih oblekic itd…pa sploh ni res…potemtakem tudi v kopalkah ne bi smela biti al kaj 😀

Sem se sončila tudi zgoraj brez, pa nisem bila edina 🙂

Turistične lokacije so nekako “ograjene” samo za turiste. Kar si privoščijo turisti, to je za domačine ponavadi pravi luksuz, da jih tam v kampu sploh ne boš srečala. Zaslužek je tu seveda pred verskimi normami, prvič, ker ima lokalni živelj službe, drugič, če si nemusliman, ne rabiš striktno upoštevati njihovih verskih predpisov oblačenja…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kot sem lahko opazil, so Tunizijci tudi bistveno manj versko “zategnjeni” kot recimo Egipčani.

Ja, Boom, to sem tudi jaz slišala 🙂

ob bazenu v resortu vas bo kar nekaj zgoraj brez. Drugje pač ne. Inja lahko si v kratkih hlačah in majčki ali v mini oblekic, tudi zunaj resorta. Ampak osnovna olika ti govori da tega ne počneš zaradi domačink in domačinov. In bolje se počutiš tudi sama če si čez vržeš kako lahko tuniko. Še posebej letos ko je poleti Ramadan si še bolj spoštljiva do njih. Saj tebi tudi ne paše da bi po Čopovi hodile horde v črno ovitih savdijk. Pa da ne bo pomote nimam nič proti njim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close