Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust v Španiji – kje je najbolje?

Dopust v Španiji – kje je najbolje?

Sama sem zaljubljena v Španijo, čeprav sem bila do sedaj samo v Lloretu in Barceloni.
Tokrat bi radi odšli v Španijo na dopust z dveletnim otrokom. Kaj priporočate?

Želim vse udobje (dober hotel, all inclusive, plažo zraven hotela, blizu mesta…ipd)

Imate kakšen nasvet? Lahko pa tudi za sardinijo, Costa Smeralda, je pomoje tudi zanimivo.

Hvala!

živjo jaz sem bila bolj na jugu španije – mojacar in je bilo prav simpatično.Edini problem je, da letalske povezave do dol niso ravno najboljše.

Glede sardinije pa sem bila v algeru in potem delala izlete naokoli in je costa smeralda sicer lepa, ampak svinjsko draga, če ravno nočeš ležati kot čevap na plaži.

mož ima žlahto na sardiniji in priporočajo južni del okoli cagliarija.baje manj divje turistično.

Meni je zelo lepa Calelia – blizu je večji Loret de Mar; ampak ja-turistično, polna plaža…. podobno kot čevap. Hoteli imajo imajo ležalnike in dežnike na plaži. naš hotel je bil v 2. vrsti od morja, 1 minuto od centra, v “morskem-ladijskem stilu”, a sem pozabila na ime.

Meni je definitivno najbolj všeč malorka.Hoteli pa …kolkor dnarja, tolk muske.Res pa je da je vsako leto več turistov in zna bit kar gužva, amapk mene to nič ne moti.Lepo je za sprehajat zvečer, luštno mesto….ampak moraš bit na jugu, drugače se uro pa ša mal voziš z avtobusom.Kraji so pa arenal, magaluf, can pastila in še in še.

Lp

V vsakem primeru izberi junij ali september, kateri koli od Balearov. Mallorka je precej turistucna, a je zal hotelov, ki bi imeli svojo plazo in na njih brezplacne soncnike izjemno malo.

Menorka je veliko bolj romanticna, Ibiza pa zurerska, lahko je celo noc kazin.

Benidorm ali Calpe. Odlično za masovni turizem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close