Dopust v primeru odpovedi delovnega razmerja
Pozdravljeni!
Zaposlena sem bila za določen čas in sicer za 6 mesecev. Po zakonu mi menda pripada celoten dopust, ker sem izpolnila pogoj nepretrganega trajanja delovnega razmerja za dobo 6 mesecev. V času trajanja zaposlitve nisem koristila dopusta, zdaj pa se mi je pogodba o zaposlitvi iztekla in prijavila se bom na Zavod za zaposlovanje.
Kaj se zgodi z dopustom v primeru, da si najdem službo pri novem delodajalcu?
Delodajalec vam bo dal potrdilo o koriščenju dopusta. Novi delodajalec vam je dolžan zagotoviti le sorazmeren del, zato je malo verjetno, da vam bo šel toliko na roko, da vam bo priznal dopust, ki ga niste izkoristili pri dosedanjem delodajalcu.
Glede nato, da smo marca, vam za letošnje leto najbrž ni bil odmerjen ves dopust, saj se vam delovno razmerje zaključi pred 1.7.
Nisem čisto prepričana, vendar, če ne koristiš dopusta in začneš opravljati delovno razmerje pri drugem delodajalcu, ti stari poda potrdilo o koriščenju dopusta. Morda je kaj drugače, če ste za določen čas, prekinete in se šele nato zaposlite pri novem delodajalcu. Ne vem. In pride tu do morebitnega nesmetja koriščenja ali priznavanja dopusta pri prejšnjem delodajalcu. Če greš iz enega delodajalca k drugemu, ti novi delodajalec prizna že koriščeni dopust in ti upošteva preostenek neizkoriščenega. Ampak to vem le za razmerja iz nedoločenega časa, kjer se nič ne prekinja. V teh slednjih primerih ni težav. Za to pa res nisem prepričana kako in kaj.
Če se vam pa pogodba še ni iztekla, no ja, izkoristite vsaj tisto, kar vam pripada, dokler se vam ne izteče. Pri novem delodajalcu dobite tako ali tako nov sklep o številu dni dopusta. Sama vem, da bi izkoristila dopust, bi že nekaj natvezila, ker je absurd, kako nekateri delodajalci znajo izkoriščati delavce.
Država že tako raje vse vzame, zato, če si ne boste izborili tisto, kar vam pripada, boste pač brez. Včasih se je potrebno znajti, če želite, da se vam vaše pravice upoštevajo, ker je delodajalec gluh.
Forum je zaprt za komentiranje.