Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust v grčiji

dopust v grčiji

Tisti ki ste že bili na dopustu v Grčiji, katere kraje, hotele priporočate?

Odvisno, kaj iščeš…
Mi smo iskali ugodno varianto za dva odrasla in tri mulce, pa nam nobena agencija ni naračunala pod ca. 2500 in navzgor za soliden hotel.

Vsako leto se odločamo kako bi relativno poceni prišli skoz z dopustom, pa tako, da bo vsem pomalem ustrezal. Otroci itak niso za potovanja, apak za počitnite in namakanje, nama pa ležanje ob plaži/bazenu za cel teden ne leži.
Grčija / otoki so idealna lokacija za malce kulture in malce ležanja na plaži.
Kakorkoli, na koncu smo šli v lastni režiji in sicer Ryanair iz Bergama (& čisto mimogrede še Gardaland, ki splooooh ni bil planiran 😉 na Rodos – za 5 kart smo plačali nekaj manj kot 600e, najeli smo avto za cel teden (180e), odločili pa smo se za hotel Colossos Louis Beach namesto apartmaja, in sicer iz treh razlogov:
– cena 780e (apartma okoli 500)
– all inclusive (ni nama treba skrbet, kaj/kdaj/kako bomo jedli/pili, pa še dvomim, da bi nama uspelo za 280e glede na grške cene in zagotovo bi šli kdaj v restavracijo…)
– hotel je ob plaži in se ni treba vozit ali pa hodit ful daleč

Aja, so pa to bile cene še v juniju…
Pa hrana je… grška.

Letos gremo iz Budimpešte v Antalyo (Wizzair, 6 kart za 750e), hotel all inclusive pa za okrog 1000e, prav tako še junija. Za enako ponudbo, le da je let iz Münchna, nam je agencija naračunala 3800.

Zanimivo.
Kateri hotel boste pa vzeli v Turčiji?
In kje dobite ideje?

ravnokar sem preverila ceno zame in za 12 let staro hčero v mesecu juniju, cena za 7 dni all inclusive je 648 eur. Ne vem, ampak jaz nikoli ne najdem nekih ugodnih variant za dopust. Karkoli gledam je drago :(.

LP

Aydinbey famous resort. je točno jurja.
ideje… ni da ni, cajta je premalo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close