Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice DOPUST V ČRNI GORI

DOPUST V ČRNI GORI

Zanima me dopust v črni gori.Ali kdo ve kje bi bilo najceneje.Zanima me tudi ,kje je potovat najvarneje in najkrajš pot.Šla bova z avtom , ki je letnik 1999.ali takšne tudi kradejo?

Najkrajša in najhitrejša pot z avtom je ob hrvaški obali, po avtocesti do Splita in naprej po jadranski magistrali. Iz Ljubljane do Kotora je tako nekje okoli 12 ur, vključujoč nekaj krajših postankov, do Budve pa prav tako nekako, pri čemer predlagam, da vzameš trajekt pri Verigah (v Črni gori) s čimer si precej skrajšaš pot, okoli zaliva. Kar se kraj tiče mislim da ni nekega velikega problema, zelo je pa odvisno katere znamke je avto. Kaki mercedesi audiji in VWi so precej bolj “iskani” kot alfe ali Kie.

Panike, da bi bi avto letnik 1999 ukradli res ni, se vozijo raznorazne makine po njihovi obali in take panike res ni. Najceneje je naprej od Budve, priporocam Sutomore – nastanitev in vse zelo poceni.

A pozna kdo kakšen kamp v ČG, ki bi ga priporočal?

je en tak lepi zalivcek nekje 15km od budve. gres naprej od budve proti smeri letalisca tivat. od budve se gre po takem hribu in potem je kot nekaksen tunel in potem par km za tem ‘tunelom’ se zavije levo proti obali ‘jaz’ (mislim, da se tako imenuje). sicer je pa zalivcek res ogromen in se takoj dol s hriba vidi. no poleg tega je en kamp. velik kamp, poln tujih turistov. v kaksnem stanju je pa nevem. samo glede na to koliko je prikolic in sotorov mozno videti na poti do obale, sigurno ne more biti tako slab.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close