Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust – ŠIbenik(Solaris) ali kaj drugega

Dopust – ŠIbenik(Solaris) ali kaj drugega

Hojla!

Evo, mi bi letos naredili spremembo in šli namesto kampirat v hotel 🙂
Zdaj pa nimamo pojma, kam in bi prosila za kak nasvet.

Šli bi z avtom, ne predaleč, z dvema mulčkoma (5 in 1 leto).

Malo sem gledala po netu – Šibenik (Solaris) – hotel Andrija ali Ivan??? A je tam sploh ok?
Tam oglašujejo družinske sobe in za oba otroka gratis, zato se mi je zdelo fajn.
Ali je mogoče bolje vzet apartma s polpenzionom?

Ali pa kaj drugega? Mislim, kje drugje.

Res bom hvalezna za kak nasvet! Priznam, da nimamo pojma, ker smo do sedaj vedno kampirali 🙂

Lp, Ula

totaln poden,daj si raje zberte kaj boljšga ,tam je res šit.še na braču supetar ,je 100%boljši.saj je dost izbire,al pa bol je tud fajn.

hana, kaj je pa tako slabega tam? Mi gremo tja v kompasov klub od 23.6. do 3.7.

še nekaj, mi bomo imel polpenzion in gremo 2 odrasla + 2 otroka (7 in 2,5) in nas bo prišlo 800€

Mi (2 odrali in dva otroka (1.5 in 3 leta)-lansko leto
smo bili tam lansko leto ful je bilo fino, veliko igral, veliko za sprehode, pa senca, veliko programov za otroke in odrasle, kar dobra hrana in dosti izbire in še ugodna cena….priporočamo!!

Samo naselje je, glede na ogromno prostora v senci in na soncu, prodnate plaže, bazene, prav idelano za miren dopust z otroci.

Moj sodelavec gre na Pašman v hotel prek Globturja in bo dal za 11 dni na osebo 396 eurov – polpenzijon. Nevem pa kako se kliče hotel poglej na agenciji Globtour.

Jaz ti priporočam hotel Ivan. Tam imajo zelo lep velik bazen in precej sence. Imaš tudi kompasove animatorje in je za otroke zelo veselo čez dan in tudi zvečer.

Res je mir in glede na to koliko imaš stara otroka ti tudi jaz priporočam Solaris v Šibeniku.

Šibenik Solaris , hotel Andrija , bili nekaj let nazaj, Kompasov program, super njihov animacijski team, bazen , potem senca pod drevesi in nato plaža , mi smo bili zadovoljni, mislim da je za otroka takšne starošti super

Jst mislm, a imajo vsake oči svojega malarja. In tudi dopust imaš tak kot si ga sam narediš in če boš samo čakal kaj ti bojo k riti prnesli, bo bolj slabo dopust.
Aja, gremo pa v hotel Andrija!
Stefi, kakšna je pa hrana, glede na to da je samopostrežni zajtrk in večerja?

Lp

kolikor se spomnim smo bili zadovoljni, dovolj izbire , okusna hrana , pa imamo zbirčnega člana družine..

Mi smo se ustavili tam,pri prijeteljih,ko smo šli na Brač ,oni niso bili zadovoljni,pa tudi mi smo videli razliko z recimo kakšnimi drugimi hoteli,recimo Brač-Supetar,globturjev Meridien,varianta all inclusive,da ne govorim o Bol na Braču,kjer smo bili lani isto all inclusive,letos pa Bretanide ,Bol na Braču.
Pa ne mislit,da se proseravam,je cena takega hotela,recimo bretanide je na Bolu najboljši hotel,sem zahajajo pretežno Nemci,skor ista kot v Andrija ali pa Ivan v Šibeniku.

Mi smo se ustavili,ko so imeli zajtrk in je bilo kot v eni navadni menzi,ko potem vidiš druge hotele,ki ti nudijo vse v ceni,od pijač do onemoglosto ob vsaki uri,glavne restavracije,do picerije,restavracije pečenja na žaru,do raznih bifejev,ležalniki na plaži brezplačno,brisače brezplačno,vsa animacija,do fitnesa,do nordijske hoje,izposoje koles in še in še.pa mulci,sladoled kolikor si ga željio,vsi obroki ,hrane če si lačen kolikor želiš,popoldanska malica,kar pride super za mulčke,ko so lačni ob 16h.okoli se hodi brez denarnice,je ne rabiš in ni straha,da bi bil kdaj lačen ali žejen.
Plačaš v sloveniji,tam pa nič.
No in cena je približno enaka kot Šibenik,kavliteta pa neprimerno višja.Mal poglejte na netu stran o Bretanidu na Bolu,pa boste znale primerjati.Je pa res,vsakemu je pač všeč nekaj drugega.Nam osebno z 14 letnim sinom,ki je že odrasla oseba,letos ima on brezplačno do 16leta,je sigurno to najboljša varianta.

hana: kar se cene tiče je Bretanide na Bolu točno še enkrat dražji, kot hoteli v Solarisu.
Mi smo bili lani v hotelu Andrija in smo se imeli super.Letos gremo tudi in to kaj kmalu hi hi.

Kje so tiste stezice.......

hondas,res?ja,veš mi gledamo dost ,da je tud za sina še kaj znižano,ker drgač ga štejejo kot odraslega in je cena kar navita,tako pa nas pride na osebo cc 88t starih sitov,pa je ugodno.
greste po avtocesti ali po jadranki?jaz se kar bojim poti.

Ja, žal je čezdalje manj ponudb je za otroke brezplačno.Mi trije bomo za 14 dni plačali 250K sit( pol penzion).Ker gremo v pred sezoni, bomo tistih 100Ksit imeli za prigrizke, sladolede, pijače, izlete……

Gremo pa po AC ja, in se ustavljamo na počivališčih da se malo pretegnemo inu kaj popljuckamo.Pa še ta malči se malo razleta…..

Mi bomo šli pa letos po AC do Zadra, pol pa po magistrali. Ker nastopimo šele ob 14h, se bomo šli verjetno še za kako uro kje malo namočit. Madona, sej čez 10 dni že gremo.

lp

Ali ima že kdo sveže=letošnje izkušnje iz Solaris-a, še bolje iz hotela Andrija?
Vsaka informacija je dobrodošla. Hvala.

Pa še to. Po kateri cesti ste šli dol in koliko časa ste porabili?

Sveže info:
Drita raztura,Anže zabava,Anja poje the best,Gašper zatrepan, da ni nič od njega.
Hrana v Andriji še nekoliko boljša, kot lani je pa gužva na večerji.

Jaz sem bila z družino v Andriji za 1. maj. Bilo je 90% slovenskih gostov, ker ima v Andriji svoj klub Kompas. Priporočam h. Andrija ali pa h. Ivan, nikakor pa ne priporočam h.Niko (preveč oddaljen od plaže) in h. Jakov (neobnovljen, majhni skupni prostori, nima svojega bazena…).
Restavracija in recepcija je prenovljeno, hrana kar okusna in dosti izbire, plaža prodnata, dosti sence,bar na plaži in bazenu. Samo sobe so bolj majhne in neobnovljene. V naselju dosti sprehajalnih poti, veliko igral za otroke, Dalmatinsko selo, kjer imajo hrano z žara in razne okusne jedi. Skratka za otroke je dosti poskrbljeno, tudi Kompas je imel za njih dosti animacij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close