Dopust – Sharm el shejkh
sem bila lani poleti; komarje so vsako jutro šprical in tudi omara je ful smrdela po naftalinu. so pikal, pa ni nič srbelo. eni res čudni komarji. vtičnice pa nimajo vodoravno luknje ampak navpično. vsaj v našem hotelu. zato vzemi tak baygon, da se da nastavit. itak pa nimaš elektrike v času, ko nimaš vtaknjene kartice. vzemi še baygon v spraju.
mi smo bili v začetku poletja. nikoli več!!!!!!!!!!! vročina za zmešat, smo šli na izlete ampak je bilo hudo v vroče. pa še morje je – ne toplo, vroče. vzemite majice, da vas ne bo opeklo, če boste na koralnem grebenu, ker tam si ure in ure v vodi. ti ne zavidam, da greste avgusta v šarm. jaz samo še aprila/maja.
Ojla…Evo jaz sem v Egiptu zdaj že 6 teden, in sicer v Alexandriji, ki je najmanj vroča-ampak vseeno zelooooooooooo vroča-kaj šele Sharm uh uh, si sploh ne predstavljam. Za obraz uporabljam faktor 60-in veš kaj? Vseeno sem čist rdeča:(Res je močno sonce, za kopat si daj kakšno majico gor, pa res visok faktor kreme na kožo….
Uživaj!
Lep pozdrav
@Ranya
Malce (ampak res samo malce) se zanašam na to, da smo vsi štirje temni, tako da na soncu hitro porjavimo. Samo se bomo definitivno “nastavljali” soncu samo dopoldne in pozno popoldne. A ti imaš svetlo polt?
Joj… še 5x gremo v službo … 🙂
Oprema za snorkanje je obvezna:)) Ker ob Rdečem morju biti brez opreme za snorkanje ali potapljanje je tko kot bi bilo morje brez soli. Po moje se da opremo v vsakem hotelu sposodit. V našem hotelu so maske in plavutke izposojali in to brezplačno. Tudi popolna oprema za potapljanje z bombo je bila na voljo, a je bilo treba nekaj malega doplačat.
V osnovi imam dokaj svetlo polt ja, ampak sem bila pred odhodom kar parkrat v solariju, tako da sem imela lepo rjavo barvo-pa ni nič zaleglo. Sonce je tu močno že ob 10h, vroče za crknit, pa do 17h jao…Ne vem kako je v Sharmu, govorim za Alexandrijo.
Moj dragi bo v Sharmu ravno ko boste vi tam hehe.
Uživajte
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.