dopust s psom???kam
Zdravo
Poskusil bom,pa da vidimo…Ali mogoče kdo ve se pravi preverjeno iz prve roke ,da izvem…Konec avgusta oz. od 24.8.2013 bi rabil za en teden(najem) hiško na morju za dve osebi recimo oz.tri,lokacija niti ni tok važna,mora pa biti dostop z avtomobilom,ker mi tisto,ko moraš s čolnom ne vem kam niti ne diši,stvar je u tem da gre z mano tudi 52kg težki rottweiler,če ima kdo slučajno kakšne izkušnje že,bi bil zelo vesel da jih poveš,v apartma letos ne gremo,smo se pač za hiško odločil,če bo???nekaj je,ampak,sej pravim,če je kdo bil že u podobni situaciji,ker mi znajo malo “srati”zarad psa,ali pa tud ne…sto ljudi,sto čudi pravijo,…najlepša hvala in pa lp
Sem že nekje napisala, pa še enkrat – priporočam app. Medena Trogir – so dvonadstopne hiške, v pritličju za 3 osebe, neobnovljeni (pa jim lčisto nič ne manjka) jemljejo s psi, z veliko teraso, klimo, ogromno prostora, veliko zasebnosti, vsak app. ima zelenico večjo ali manjšo (če psu ne zaupaš, ga lahko daš na daljšo vrvico).
V naselju so dobre možnosti za sprehajanje – gozdna pot do Vranjice (popolna senca), nihče ni kompliciral, tudi na plaži, (nismo pa motili ostalih). V terminu, ko greš ti, si boš lahko zbral super app. z ogromnim travnikom, saj bo veliko prostega. V kolikor se odločiš, ti bom namignila št. app. – upam, da bomo letos dobili istega, sem prosila, lani smo glede lokacije imeli ogromno srečo, boljše ne bi mogli dobit. Gremo v višku sezone za 14 dni, pes je pa tudi velik, ni pa hud. Skratka, še nikoli se nismo tako breskrbno in neobremenjeno počutili zaradi psa kot lani, zato gremo letos na isto lokacijo. Sicer pa zgornjih sosedov še videli nismo, večina so tako čehi, rusi, pridejo pa z letalom. Zaradi tega tudi naselje diha – ni nabito z avtomobili. Ja, pa še veterinar je v Trogirju, sicer manjša zdravila dajo tudi v lekarni brez recepta – če seveda veš kaj rabiš.
Oprosti, sem nametala, ampak zelo se mi mudi. Če te še kaj zanima, vprašaj.
Piše že, ampak tega se ne držijo. Na recepciji niti ne vprašajo kakšen pes je, okrog pa tudi ne hodijo. Mi bomo psa letos kar tam prijavili, smo se pozanimali, da ni problema. Imamo prinašalko, ki ima 25 kg, tam je bilo kar nekaj labradorcev in podobnih, ki so precej nad 7 kg, pa ni bilo nobenih težav.
Vsi app. (pišem za 3 osebe v pritličju) imajo veliko pokrito teraso, pred teraso pa ima vsak app. zelenico (težko ti napišem velikost, ker se zelo razlikujejo, odvisno kje je). Meni je všeč, da ni treba imet glede potrebe skoz skrbi, ker tisti delček zelenice pred app. je v bistvu namenjen tistemu, ki app,. koristi in za psom pač pospraviš kot se spodobi in mirna bosna. Pa ne pozabi – psi lahko grejo samo v neobnovljene. Sicer pa so lokacijsko neobnovljeni boljši. Na spletu si lahko najdeš načrt naselja in boš dobil malo predstave.
Ne pošiljaj povpraševanja direktno, ker so veliko dražji od naših agencij. Smo tudi mi probali, pa je bilo potem pri nas ceneje – rez. že decembra lani, first minute. Prodaja pa relax, kompas, potepuh. Preveri cene, ker niso enake. Mogoče se ti splača na last minute, takrat sigurno ne bo polno, app. je namreč zelo veliko.
Kar se tiče št. app. – lani smo tam povprašali na recepciji in so rekli, da če pri njih direktno rezerviraš, ni problem dobit željenega, če je še prost. V naših agencijah pa ne garantirajo (ne glede na to, kdaj rezerviraš), napišejo pa pod opombe željo. Mi smo dve družini in želimo imet app. skupaj (s tem si še povečamo površino gibanja pred app.), zato bom poklicala na recepcijo cca 7 dni pred odhodom in jih prosila, da nam dodelijo ta dva apartmaja. Mi namreč gremo v višku sezone in bo bolj zasedeno. V tvojem terminu ni strahu, da bi lokacijsko ne dobil v redu apartmaja. Nasplošno nobeden app. ni lokacijsko čisto mimo, jih je pa precej, ki so zaradi psa še primernejši – nam TI15, TI17 in še se najdejo, vendar tistega ceglca sedaj nimam pri sebi, na pamet pa ne vem.
Če ti pa npr. Omiš ni predaleč, tam pa poglej še app. Adriatica ali Vesna. Lastnica Vesna je velika ljubiteljica psov, pes je gratis. En app. ima na sami plaži v Omišu (vendar je kot blok, ima pa lift), enega pa v privat hiši z lepim vrtom.
V Crikvenici pa smo bili v app. z velikim vrtom, sam app. ni bil bogvekaj, ampak vrt za psa je bil pa zakon, pa čisto za sebe. Se sedaj ne spomnim, če te bo zanimalo, pa kasneje izbrskam.
Če te še za smučanje zanima, tudi nekaj poznam.
Demon,
Midva sva bila letos v apartmajih Popov na Malem Lošinju kjer so zelo prijazni do psov…še vec…cel dopust sem poslusala kako so uzivali v druzbi enga rotvajlerja, ki je k njim prihajal leta in leta. So sicer apartmaji ampak za tiste, ki imajo pse je idealno saj se hisa nahaja v Zagazinah, prva vrsta ob morju, takoj ob apartmajih je potka do morja in sprehajalna pot levo in desno tik ob morju. .Zame je to bil najlepši dopust z psom saj ni lepsega kot jutranji sprehod z psom ob morju v miru in tisinu. Je pa res, da lastnik zelo pazi na zelenico in tega da pes opravlja potrebo tam ne bo dovolil. Ni glih poceni je pa krasno, pogled je sanjski in lastnika sta tudi v redu. Poisci na spletu…apartmaji Popov zagazine. Ce potrebujes se kaksno fotko ti posljem. Midva se bova tam tudi vrnila nasledno leto. Trenutno ima goste z dvema psoma, sam ima pa dve macki, ki delata red kadar je to potrebno…
Lep pozdrav,
če koga zanima zimski ali letni dopust v hribih z vašim kosmatincem, je tale naslov kot nalašč za vas: http://www.kremzer.si.
Forum je zaprt za komentiranje.