Najdi forum

dopust pozimi

gre kdo kam na dopust, januar februar, topli kraji. šli bi nekam verjetno januarja…kakšne ideje, z 2,5 letnim otrokom…na mauritiusu smo že bili, tako da to odpade, kaj podobnega…karibi??je bil kdo, kateri otok je najprimernejši, kakšni hoteli, kolk zvezdic priporočate?

Greva v Sharm. Sama, otroci že odrasli. Z 2,5 pojdite kam blizu-ni pa toplo.No, recimo Tenerife bi še šlo.

Odvisno kaj bi ti, samo uzivanje ali da se kaj vidis. Kak Dubaj, samo to je ze skoraj tako kot Dominikanska (izpet), drugace pa kaksna Afrika, recimo Kenija – imas kaj za videt, je fensi, lahko uzivas in kar je glavno, je toplo. Ali pa kaksni Salomonovi otoki.
Mislim, jaz se na kaksne Bahame ali Karibe ne bi podala, ker je to nekako klasicna destinacija, raje bi kaj takega, kar bo cez kaksno leto sele “in”.

no mi smo bili v aziji s toliko starim otrokom, brez hotela, po guesthousih, smo jih sproti izbirali, jedli na ulici bilo je nepozabno, tudi zaradi otroka. Azija je zame zakon, sicer pa ne razumem predhodnih odgovorov …

Kaj pa Tajska? Na primer Koh Samui.

pejte v Kenijo – toplo je, pa opice skačejo nonstop naokrog, tako da je zabava za malega zagotovljena. Pa še daleč ni zelo – 8 ur z letalom

Tja prihaja poletje.

Če imate dovolj dopusta, je Avstralija kot naročena. Bo /že/ toplo, veliko za vidit, veliko vožnje. Se pa splača! Kaj pa Nova zelandija?

Če imate v mislih malo daljši skok v tople kraje potem je super kombinacija Nova Zelandija in Fidji.
1-2 tedna potepanja pa NZ in pa potem kak teden na Fidjiju je preverjeno dobra varianta za zimski dopust;)

na tenerifih sva midva bila že dvakrat, enkrat sama, letos še s tamalim, samo to smo šli maja, se mi zdi da je takrat najbolj sezona za to

nekaj ful ogledov verjetno ne bo, ker bova z otrokom, drugače je meni avstralija in tajska super, karibi odpadejo, je rekel zdaj moj da ne, ker je tam ameriško ozemlje in baje zadnje čase ful neke bombe nastavljajo spet v letala, kr neki..ok pa že

kaj pa maldivi, ker jih baje čez par let sploh ne bo več, se potapljajo, je fajn videt, dokler so še, kolega sta bila, skupaj s šrilanko in je baje nepopisno…

mene je strah, da ne bi bilo premočno sonce za otroka recimo na maldivih, je blizu ekvatorja, zdaj če se pa samo v senci skrivaš je pa tudi brezveze, pol pa lahko tud doma na ležalniku na terasi ležim;-)

Maldivi so sicer krasni.
Mene moti le feeling, da si “njihov ujetnik” tisti teden oz 14 dni.
Za vsako malenkost, vsako steklenico vode plačaš celo premoženje.

Če bi jaz lahko, bi šel na Galapagos. Še bolj se ti pa splača it kasnej, da bo mel tud mali kaj za videt.

Maldivi definitivno, sploh februarja so najlepši v celem letu. Tisti teden dni pač plačaš po 2$ na steklenico vode, big deal. Sicer si pa plastenke lahko tudi v kovčke nabašeš do dovoljene teže.
Na Maldivih se še nikoli nisem počutila kot ujetnik prej kot da je cel otok moj, ker nikjer nisem videla nikogar. Sanjsko!
Sonce je res močno ampak kreme z zaščitnim faktorjem opravijo svoje tako da ni problema, niti za otroke ne. Prvič smo bili z otrokom, ko še ni imel eno leto pa ni bilo nobenih težav s soncem.

Zadnji čas za Egipt je prva polovica novembra, že takrat je voda kar hladna, kasneje nikakor. Enako Karibi, februarja ni fajn, ker je voda mrzla. Tenerifi…. brrrrrr.

Ti pa meni povej za Mauritius, tam še nismo bili. Pravtako si ga ogledujemo za febuar. Kakšne so temperature vode?

galapagos ja, ampak ne z 2letnikom :-), sploh ne s takim, ki je vajen all inc 5*****

bi šla pa jaz recimo s tabo takoj tja 🙂

galapagos ja, ampak ne z 2letnikom :-), sploh ne s takim, ki je vajen all inc 5*****

bi šla pa jaz recimo s tabo takoj tja :-)[/quote]

zmenen; če si za, pa vmes nardiva še postanek za par dni v mehiki 🙂

bi šla pa jaz recimo s tabo takoj tja :-)[/quote]

zmenen; če si za, pa vmes nardiva še postanek za par dni v mehiki :)[/quote]

sem zmeri za, sploh pa s tko fejst družbo 🙂

maurutius je super, midva bi takoj šla tja še enkrat, ampak sva že bila sama, pa se mi zdi brezveze, da hodiva še enkrat na isti plac, drugače pa vem da tam bi bilo za otroka super, ogromno je bilo družin z malimi otroci, tud maš kaj videt, od živali, razni parki, vrtovi, z ladjo vidiš podvodni svet, super, midva sva šla sredi februarja, to je zadnji čas, potem se oa že začne deževje in razni orkani…midva sva 3 leta nazaj še ravno pravi čas ujela, kolega sta šle dva tedna kasneje in sta bila večinoma v sobah, ker ni blo za iti nikamor, ne za kopat, pa skoz opozorila za tsunamije…

Mi smo bili pozimi januarja v Egiptu in je bilo nepozabno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close