Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust pa samo eno pritoževanje in jamranje

Dopust pa samo eno pritoževanje in jamranje

Par tisočakov za 10 dni trpljenja? Kdo ti bo pomagal, če si sam ne znaš? Je pa pri vas dejstvo, da odnosi ne štimajo, voda, gneča…nima tu nobene veze. Jaz zaključujem dopust tako na morju kot v hribih, bilo je lepo. Nismo zapravili tisočakov, pa še lepo smo se imeli. Se smejali, debatirali, ob sončnem vzhodu šli hodit ob morju, zvečer naročili pivo v mestu, se usedli na skale in gledali sončni zahod. Nič nas ni motilo, le tista morska magija je ostala v nas, zaradi katere se vedno radi vrnemo. V hribih sedeli na zeleni travi, zjutraj v felpici pili kavo pred hiško ter cel dal uživali na sončku. naredili smo dva daljša pohoda po lepi, sveži pokrajini.

Dragi moj, do drugega dopusta naredi nekaj v smeri vaših skrhanih odnosov, ker drugače je bolje, da ostanete doma vsak v svojem kotu. Žalostno.

Na dopust ni nujno iti pod mus, tega se ni nihče spomnil. Ta miselnost je v tvoji glavi. Lahko ga preživiš tudi doma. S tako drekasto familijo, kot jo imaš ti, jaz ne bi porabila niti eura in bi bila lepo doma.

Če bi kupil letalske karte npr. za Japonsko, Tajsko in podobno, ne bi bilo verjetno nobenega jamranja. Preveč bi se vam dogajalo. Hrvaška je pa dolgočasna, da bolj ne more biti. Za najstnike pa sploh. Pa ravno tako bi spičili par tisočakov?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimn0234, 09.08.2025 ob 12:58

Če bi kupil letalske karte npr. za Japonsko, Tajsko in podobno, ne bi bilo verjetno nobenega jamranja. Preveč bi se vam dogajalo. Hrvaška je pa dolgočasna, da bolj ne more biti. Za najstnike pa sploh. Pa ravno tako bi spičili par tisočakov?

na Tajsko se hodi pozimi, kmetica.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4830, 06.08.2025 ob 18:30

Vsako leto isto , gremo na morje za 10 dni spičimo par tisočakov pa samo jamranje. V vodo grem tako in tako samo jaz, za ženo je največkrat premrzla, pa potem so preveliki valovi pa ne vem skale ali je pa preveč mivkasta, pa je trava , čeprav 5m globoko ampak samo jamranje.

Isto ko gremo v mesto, pa tam je gužva, pa počasna postrežba, pa če so prazne mize sigurno ni dobro, pa seveda cene, pa ni parkirišča pa pa pa

Ko gremo na izlet isto samo jamranje sama pizdarija

No po 5 dneh ima vsega dost in se začne odštevanje kdaj gremo domov , ja pa seveda spet jamrane zaradi gužve na cesti pa tako naprej.

O najstniški hčeri pa raje nič ne rečem, saj ji je tako in tako vse brez veze, glavno da ima ona mobi prilepljen na roki.

Res ne vem kdo se je spomnil da moraš iti na dopust, ko bi pa lahko doma lepo lepo užival.

valda, d ajamra idiot, če vsako leto spičiš 10 tisoč na istem placu.

kjer se tvoja debela hči in mati še bolj izležavata in redita.

tvoj sin gey pa ttako skrivno kurce opazuje.

kdo se ne bi dolgočasih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close