Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust pa samo eno pritoževanje in jamranje

Dopust pa samo eno pritoževanje in jamranje

Ne vem no kakšno razvajeno ženo imaš, ampak mi vedno komaj čakamo dopust. Pa za 1.maj, konec šole, letni dopust, podaljšane vikende. Verjetno tvoja žena ne mara morja in te ljubezni do morja ni mogla privzgojjti otroku, zato jima je vse brezveze. Starši morajo otroku dati to ljubezen do morja, narave, mi smo skoz od malega z otroci na morju, en je že najstnik, ampak ko smo na morju pozabi na igrice, telefon, smo cel dan v morju, supamo, se potaplamo, plavamo, res uživamo v vsakem trenutku na morju. Zvečer pa obvezno ven, sprehod, lunapark, sladoled. Včasih najdem kakšno ugodno varianto za 2, 3 dni morja in me vedno mož vpraša, pa a se ti res da vse pakirat samo za 2,3 dni, ker ve kok dela imam s tem, ampak ja tud samo za 1 nočitev se mi da pakirat, samo da smo na morju, kjerkoli, samo da smo skupaj.

Tako da na tvojem mestu sploh ne bi več hodila na morje,,če vidiš, da žena skoz sitnari, hčeri je pa vseeno. Bosta mogla najti neko stvar, ki bo tudi njo osrečila. Škoda res, da imaš tako pokvarjen dopust zaradi dveh razvajenih žensk.

Odgovor na objavo uporabnika
Nogec, 07.08.2025 ob 08:42

Ne vem no kakšno razvajeno ženo imaš, ampak mi vedno komaj čakamo dopust. Pa za 1.maj, konec šole, letni dopust, podaljšane vikende. Verjetno tvoja žena ne mara morja in te ljubezni do morja ni mogla privzgojjti otroku, zato jima je vse brezveze. Starši morajo otroku dati to ljubezen do morja, narave, mi smo skoz od malega z otroci na morju, en je že najstnik, ampak ko smo na morju pozabi na igrice, telefon, smo cel dan v morju, supamo, se potaplamo, plavamo, res uživamo v vsakem trenutku na morju. Zvečer pa obvezno ven, sprehod, lunapark, sladoled. Včasih najdem kakšno ugodno varianto za 2, 3 dni morja in me vedno mož vpraša, pa a se ti res da vse pakirat samo za 2,3 dni, ker ve kok dela imam s tem, ampak ja tud samo za 1 nočitev se mi da pakirat, samo da smo na morju, kjerkoli, samo da smo skupaj.

Tako da na tvojem mestu sploh ne bi več hodila na morje,,če vidiš, da žena skoz sitnari, hčeri je pa vseeno. Bosta mogla najti neko stvar, ki bo tudi njo osrečila. Škoda res, da imaš tako pokvarjen dopust zaradi dveh razvajenih žensk.

Pakiranje za eno nočitev je bolj ta novodobna mantra, da je nujno treba nekam iti, kot kaj drugega.

Anonimno 4830, 06.08.2025 ob 18:30

Vsako leto isto , gremo na morje za 10 dni spičimo par tisočakov pa samo jamranje. V vodo grem tako in tako samo jaz, za ženo je največkrat premrzla, pa potem so preveliki valovi pa ne vem skale ali je pa preveč mivkasta, pa je trava , čeprav 5m globoko ampak samo jamranje.

Isto ko gremo v mesto, pa tam je gužva, pa počasna postrežba, pa če so prazne mize sigurno ni dobro, pa seveda cene, pa ni parkirišča pa pa pa

Ko gremo na izlet isto samo jamranje sama pizdarija

No po 5 dneh ima vsega dost in se začne odštevanje kdaj gremo domov , ja pa seveda spet jamrane zaradi gužve na cesti pa tako naprej.

O najstniški hčeri pa raje nič ne rečem, saj ji je tako in tako vse brez veze, glavno da ima ona mobi prilepljen na roki.

Res ne vem kdo se je spomnil da moraš iti na dopust, ko bi pa lahko doma lepo lepo užival.

A sam pa ne znaš it na dopust, ne?

Čisto fajn ti je, da vlečeš babo za sabo, saj lepo pašeta skupaj, oba jamrasta in dolgocajtna. Pa v postelji si zanič, drugače baba nebi bila tečna in imela poln kufer te gledat cel dan.

Idi sam na morje, ona pa naj leti na metli, tam gori ni zastojev. Smrklja pa itak rabi samo polnilec za telefon in wolt, da ji dostavi hamburger.

Šleva od deca, 07.08.2025 ob 09:17

A sam pa ne znaš it na dopust, ne?

Čisto fajn ti je, da vlečeš babo za sabo, saj lepo pašeta skupaj, oba jamrasta in dolgocajtna. Pa v postelji si zanič, drugače baba nebi bila tečna in imela poln kufer te gledat cel dan.

Idi sam na morje, ona pa naj leti na metli, tam gori ni zastojev. Smrklja pa itak rabi samo polnilec za telefon in wolt, da ji dostavi hamburger.

Seveda ne zna. Hotel, plaža, en izlet z barčico, zvečer po štantih, seks prvi in predzadnji dan dopusta, to je to.
Denar proč vržen, z njim bi babi avto popravil rajši, pa bi ona šla nekam na bolj zanimiv dopust.  Ampak on bi jokal, ker sam ne bi preživel brez nje. Ker ne ve, kam bi sam s sabo.

Če je vsako leto isto in vsi trpite, ste družinske budale! Zakaj rinete nekam za kamor vam ni? Za naslednje leto reci hčeri naj organizira dopust tako da se bo imela ona dobro. Zakaj sploh še hodi z vama? Potem reci ženi naj sama organizira dopust ki bo njej najboljši.

Ali pa se zmenite da greste en teden skupaj, drug teden pa vsak po svoje kot mu paše. Zakaj sploh rinete skupaj na dopust?

Zakaj si z žensko, ki te ne mara?

Več tisočakov za ležanje in slabo voljo? Pelji jih na potovanje, vsak dan nekaj novega in zanimivega, pa vsak naj naredi program za kakšen dan in naj špila vodiča. Če vam je pa tud to dolgočasno, potem ste pa itak zabluzili kot družina.

Smrklja pa itak rabi samo polnilec za telefon in wolt, da ji dostavi hamburger.

Kakšna bedna eksistenca današnjih mladih.

Življenje je za vržti v smeti za iluzijo, za virtualo, ki ni in nikoli ne bo življenje. Brez občutkov, dotika, vonja in življenske strasti in radosti.

Bedno in žalostno, da nekoga ne razveseli morje.

Ne gneča, ne ulice napokane s truristi, umazana voda in podobno. Toda ko nekoga ne razveseli lepa, ne preveč polna obala, lepa voda, nenevarna morska žival, ki te preseneti, ko jo prvič v življenju zagledaš, prijeten morski veter, zvoki morja, takrat je to nadvse žalostno.

Ko nekdo tega ni sposoben občutiti z veseljem ali žalostjo, ker mu nekaj preprečuje uživati v temu, takrat je to mrtev človek.

In mlade so je ubilo z digitalno tehnologijo in tudi vzgojo sem prištejmo, vprašajmo se zakaj so tako nevrotični in prazni, da ni veselja in smeha v družini.

kot nekdo pravi, 07.08.2025 ob 10:35

Smrklja pa itak rabi samo polnilec za telefon in wolt, da ji dostavi hamburger.

Kakšna bedna eksistenca današnjih mladih.

Življenje je za vržti v smeti za iluzijo, za virtualo, ki ni in nikoli ne bo življenje. Brez občutkov, dotika, vonja in življenske strasti in radosti.

Bedno in žalostno, da nekoga ne razveseli morje.

Ne gneča, ne ulice napokane s truristi, umazana voda in podobno. Toda ko nekoga ne razveseli lepa, ne preveč polna obala, lepa voda, nenevarna morska žival, ki te preseneti, ko jo prvič v življenju zagledaš, prijeten morski veter, zvoki morja, takrat je to nadvse žalostno.

Ko nekdo tega ni sposoben občutiti z veseljem ali žalostjo, ker mu nekaj preprečuje uživati v temu, takrat je to mrtev človek.

In mlade so je ubilo z digitalno tehnologijo in tudi vzgojo sem prištejmo, vprašajmo se zakaj so tako nevrotični in prazni, da ni veselja in smeha v družini.

Se ti zdi da tale fotr ve kaj njegovo hčero veseli? Kaj ji daje upanje in kaj si želi? Dvomim. Tuki eni napisane besede nekega disfunkcionalnega fotra  vzamete za svete in si na podlagi tega naredite sliko današnje mladine. Bedno res no.

haha kdo ti je kriv res

moji otroci preživijo med početnimi počitnicami na morju caa 50-60 dni. Imamo svoj app, odrasli se menjavamo, otroci so celo poletje tam.

Ko jim rečeš gremo na morje je to en sam safr.

Doma sred mesta sami nimajo kaj za počet.

Stari kupil si radio. Nima knofa ON/OFF, nima potenciometra za glasnost… pa še nastavljen je na samo en sam program. Moral bi reklamirati, dokler je bil še čas. Kaj se te sedaj pritožuješ.  ?

jaz vedno iščem lepoto in pozitivo v ljudeh, pa me to tepe, ker eni pač tega sploh nimajo v sebi hehe.. tebi pa jasno kaže, da je tečnoba, ti pa še kar z njo. škoda. vsaj na stara leta si naredi mir, kaj imaste tipi z tečnimi babnicami res ne vem, ravno take so povečini poročene ?‍♀️

meni je bistvo dopusta v tem, da nisem v službi. in ravno to trenutno počnem, uživam izven službe ?.. tam pa imam en kup tečnih nezadovoljnih nergaških in poročenih babnic. hmmmmm… ?

sol življenja, 06.08.2025 ob 22:12

No, 06.08.2025 ob 18:51

Dopusti so precenjeni. Zapraviš in se nimaš fajn. Kje piše da moraš kam it..?

Meni je tudi najlepše preživljati ta čas doma. V vrtu, naravi, s svojimi najdražjimi v sproščenem vzdušju, da nič ne rabimo in nam nikamor ni treba. Kaj češ lepše. Vsak se s svojimi konjički ukvarja, skupaj pripravimo in jemo vse 3 obroke, veliko se pogovarjamo, ustvarjamo. In vse imamo pri roki!

Kok se ti zmišljuješ.

Drgač pa, morje ima svojo magijo.

@sol
življenja Če živiš ob morju je ta sol že del DNK. Govorimo o dopustih in potovanjih. Nimam razloga za anonimno izmišljevanje  anonimnežem.

Se oproščam, ampak dvomim da je tvoja tečnobe od žene doma ena prijetna nasmejana zabavna ženkica, hči pa tudi dvomim da je doma kaj drugačna kot na morju. In ja ne razumem zakaj hodite na dopuste, če nočete biti v resnici skupaj in uživat.

Anonimno 10884, 07.08.2025 ob 10:39

Se ti zdi da tale fotr ve kaj njegovo hčero veseli? Kaj ji daje upanje in kaj si želi? Dvomim. Tuki eni napisane besede nekega disfunkcionalnega fotra  vzamete za svete in si na podlagi tega naredite sliko današnje mladine. Bedno res no.

Pa saj sem ti tudi starše okrivil za nevrotičnost otrok, kaj ti ni jasno?

Saj poznam ogromno mladih in vidim, da so to mrtvi ljudje, brez življenja v očeh, ni mladosti v njih. Bolj spominjajo na naveličane starce.

Ni strasti do življenja v njih, rabijo digitalni nadomestek, da pozabijo na svoje životarjenje. Životarjenje, ne življenje.

Ej, jej, jej, …  kako lepo je samo meni, ker se mi ni treba z drugimi ukvarjati.  Neprecenljivo, lol.

Avtor to je zato, ker tičite napačni partnerji skupaj v zvezah. Loči se, najdi si enakovredno partnerko in boš še lahko užival življenje. Lahko pa životariš kjer si zdaj.

Ni problem dopust, problem je, ker vajino partnerstvo ne štima, ker niste povezani kot družina, ker ste odtujeni in čez leto, ko se vidite tistih nekaj ur dnevno, lahko brez problema živite en mimo drugega in ohranjate iluzijo srečne družine, na dopustu pa ste toliko skupaj, da ne gre in si greste posledično odkrito na živce.

Če si želite še naprej metati pesek v oči in se imeti za srečno družino, bo najbolje, da ne hodite nikamor skupaj.

Ja lej, dragi moj… bo treba enkrat udarit po mizi, ne pa sam poslušat jamranje in tiho požirat. Zakaj te imata obe pod komando? Daj no, a nisi ti moški pri hiši? Dopust bi moral biti čas za oddih, ne pa desetdnevni test živcev, kjer si ti edini, ki se trudi, da bi bilo vsem fajn. Če ti ni več do tega, da si vsako leto logistični center za dva večna nezadovoljneža, potem enostavno ne hodi zraven.

https://www.instagram.com/reel/DIoe93QMa8B/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=bno3NmIzamUxOTZm

Anonimno 4830

grozno.  vidiš atek, včasih potrebuje nacija, država , ljudje, neko tragedijo, ki jih opomni na minljivost.  vidiš točno to kar opisujeje vidiš je lep primer zakaj mora punca in seveda fant trenirat judo od malega. točno zato. moji otroci so popolno napstorje. moje žena je delno nasprtoje. tudi jamra da je mrzla voda. drugo pa je ok.

ne vem, in nimam nobenega pametnega nasveta.  resno mislim.  ne vem kaj ti naj predlagam.  nimam nobene ideje.  mislim da boš moral po mizi fsekat.  mislim da boš moral naredit red.  končno.  to je jamranje na visokem nivoju.  resno mislim. opomni te babe, da je veliko ljudi tudi otrok, ki en bodo sploh šli na morje.   sploh niti z kolonijo ne. kam moli tko.  mislim.

jaz dam obema 2 vzgojni. resno mislim.   resno mislim atek.  to je neverjetno.  to je  ne perverzno to je ugabno.  takšen odnos.  in hčerka misli dobit na tak način uredu fanta? moža?   mislim?

to ktko ne gre evo.

NE VEM KAJ NAREDIT , NEVEM KAKO NAREDIT

JAZ SAMO VEM, DA JAZ OSEBNO  , JAZ, BI POPIZDIL.   EVO. POPIZDIL BI.

Vidiš, 07.08.2025 ob 18:38

https://www.instagram.com/reel/DIoe93QMa8B/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=bno3NmIzamUxOTZm

@Vidi
š

Dobra ????

Anonimno 3469, 07.08.2025 ob 18:39

Anonimno 4830

grozno.  vidiš atek, včasih potrebuje nacija, država , ljudje, neko tragedijo, ki jih opomni na minljivost.  vidiš točno to kar opisujeje vidiš je lep primer zakaj mora punca in seveda fant trenirat judo od malega. točno zato. moji otroci so popolno napstorje. moje žena je delno nasprtoje. tudi jamra da je mrzla voda. drugo pa je ok.

ne vem, in nimam nobenega pametnega nasveta.  resno mislim.  ne vem kaj ti naj predlagam.  nimam nobene ideje.  mislim da boš moral po mizi fsekat.  mislim da boš moral naredit red.  končno.  to je jamranje na visokem nivoju.  resno mislim. opomni te babe, da je veliko ljudi tudi otrok, ki en bodo sploh šli na morje.   sploh niti z kolonijo ne. kam moli tko.  mislim.

jaz dam obema 2 vzgojni. resno mislim.   resno mislim atek.  to je neverjetno.  to je  ne perverzno to je ugabno.  takšen odnos.  in hčerka misli dobit na tak način uredu fanta? moža?   mislim?

to ktko ne gre evo.

NE VEM KAJ NAREDIT , NEVEM KAKO NAREDIT

JAZ SAMO VEM, DA JAZ OSEBNO  , JAZ, BI POPIZDIL.   EVO. POPIZDIL BI.

Saj ga je mama tudi dobila ?, bolj jamrajo bolj jim možje hočejo ugodit.

Za hčerko se ne čudit, to je za najstnike več ali manj normalno, kljub temu da boš tu bral kako njihovi 15 letniki lovijo metuljčke in rakce v morju in sei grajo s kamenčki na plaži. Tudi mene v teh letih morje ni zanimalo, 30 let kasneje pa me. Za ženo pa, verjetno je bila finesa od nekdaj, to, ne vem zakaj, moške na začetku privlači, lahko da si miskijo, o kako ima izbran okus, pojma nimam, samo z leti pa potem postane takole. Mogoče bi naslednje leto ona planirala po njenih željah?

haha toop!

ampak ja-bolj so tečne raji jih imate, kdo bi vas razumel.. nekako potem pa smo krive ostale, ki nimamo nič z vami ?

Skratka, ti je kdo držal pištolo na čelo,d a si v vezi’

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close