Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust na Krku ali Rabu

dopust na Krku ali Rabu

Vse, ki ste že bili na omenjenih otokih, oz.nameravate tja oditi, prosim,da mi posredujete naslove in e-maile od ponudnikov apartmajev.Tja odhajava z 2 leti starim otročkom,in sicer v terminu od 1.8. do 15.8

najlepša hvala in lp

http://www.adriatica.net
ali na najdi.si – vpiši apartmaji – jih je ogromno

Poglej na http://www.estee.hr – to je na Krku ali pa http://www.apartmani-hrvatska.com

Zelo težko boš za ta termin še kaj dobila. V soboto sem preverjala na Krku in nimajo nič prostega, razen še kakšen apartma, kjer so cene hudo zasoljene – apartma za 2 osebi 55 EUR.

lp

Če želiš pomoč, mi lahko pišeš na mail. LP

Dejte, že nehat s takimi nasveti kot so: poišči med agencijami, pa razni adriatici neti, pa poišči na najdi.si in podobnih splošnih fraz…. Menda ni noben tako zabit tukaj na medovernetu, da ne bi sam znal tako poiskat… Če kdo išče kakšen dober apartma, pa sprašuje za tako in tako plažo, bi verjetno to rad izvedel od nekoga, ki je tam tudi bil in da pove iz lastnih izkušenj za kakšen dober nov naslov,telefonsko od apartmaja…ki ga ni moč najti na internetu ali pa kakšnega konkretnega pohvaliti, ki se ga da ogledati tudi na internetu. Taki apartmaji so ponavadi bolj domači in tudi dosti cenejši…

Ne se razburjat,ker te lahko kap.To ni bil tvoj problem,zato se ne vmešavaj.Ker sem bila do nedavnega 4 mesece v bolnišnici,nismo imeli namena oditi,pa so se stvari zasukale na bolje…hvalabogu!Agencije so močno zasedene, ali pa nam ostanki niso finančno po godu.Kakorkoli, jaz že vem kaj hočem,ti pa očitno tudi-iščeš zdraho!Vsem drugim pa najlepša hvala za odgovore!

Lepe počitnice VSEM SKUPAJ!!!

MAJA

MAYA, če si zadovoljna s takimi odgovori kot so: poišči si na Najdi.si…,
pol pa tud ti nimaš vseh koleščkov v glav.
Sicer pa informacije niso samo zate, pač pa za vse, ki zaidejo na te strani.
Sicer pa Forum zgublja pomen zaradi takih popolnoma nekoristnih informacij.

Čimprejšnje okrevanje ti želim!

ojla!

jaz imam sorodnike na rabu, ki oddajajo apartmaje. ce te/vas kaj zanima se oglasi/te.

pa,pa

Zdravo!
Res bi te prosila za informacijo.Če si tako dobra, da bi mi na e-mail poslala telefonsko , vkolikor imajo tvoji sorodniki še prosto.

Najlepša hvala za prijaznost!

Maja, Marko in Kim

Popolnoma se strinjam s tabo, pa čeprav si jih zaradi tvojega posta “dobil” po glavi.
Pa lep dan….

HA-Haaa MAYA, vidim, da se le strinjaš z menoj, da te zanima le kakšen konkreten apartma s telefonsko številko in da ti prvi štirje nasveti niso nič pomagali….

Če že z besedo noičeš priznati, sem vesel, da le zanima tisto, kar sem prej navedel… :)))

piši mi na mail beamouse@hotmail.com, ker ga jaz tebi ne morem poslati. ne vem…ne prime.

pa,pa

se popolnoma strinjam!!

TEBI (BoditeKonkretni) se globoko opravičujem za izbruh, ki ni bil na mestu.Zaradi naglice in osebne zmede, sem že lajala, preden mi je uspelo pravilno prebrati tvoje sporočilo. Še enkrat oprosti, in “lep dan”?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close