Dopust na Hrvaškem
Zanimivo razmišljanje. V Piran ne. Na HR pa čeprav samo 50 m od apartmaja.
Glej. Ti pojma nimaš kaj ti ponuja slovenska obala – ker je ne poznaš in lajnaš ene in iste argumente iz leta v leto. In tako boš nadaljevala iz leta v leto dokler te otroci ne bodoimeli že poln kufer.
Meni je notranjost HR naravnost fantastična. Raziskovanje notranjosti Istre, pa Lika.
OK morje – voda kot voda. Zaplavaš iz užitka in da se ohladiš. Ni mi pa to nek letni plan. Daleč od tega.
Saj vsak naj si izbira destinacijo odklopa po svojih željah. Samo ne pljuvaj po tistih, ki jim pač tvoj način ni všeč.
Morje obožujem že od majhnih nog. Poleti bi bila lahko brez problema 3 mesece na morju, ne le teden, dva ali tri.
Zato upam, da bo letos možno iti v Dalmacijo, večkrat gremo na Hvar v krasen apartma tik ob privat plaži. Je vredno svojega denarja, čeprav ni poceni. Tega se vsi veselimo celo leto! In celo leto z možem delava, da si potem lahko privoščimo 3 tedne v raju. Denar za dopust najraje zapraviva na Hvaru, raje kot v Fiesi, na Bledu ali ob Velenjskem jezeru. Sorry.
Glej. Ti pojma nimaš kaj ti ponuja slovenska obala – ker je ne poznaš in lajnaš ene in iste argumente iz leta v leto. In tako boš nadaljevala iz leta v leto dokler te otroci ne bodoimeli že poln kufer.
Meni je notranjost HR naravnost fantastična. Raziskovanje notranjosti Istre, pa Lika.
OK morje – voda kot voda. Zaplavaš iz užitka in da se ohladiš. Ni mi pa to nek letni plan. Daleč od tega.
Saj vsak naj si izbira destinacijo odklopa po svojih željah. Samo ne pljuvaj po tistih, ki jim pač tvoj način ni všeč.
[/quote]
“OK morje – voda kot voda.”
Kdor kaj takega napiše o morju, ta dejansko nima niti najmanjšega pojma o morju.
Pred dopustom se bo še marsikaj spremenilo.
Menim, da bodo spremenili politiko in nas vabili na vse pretege,…
Drugače pa mislim, da bo letos na Hrvaškem najboljše in najlepše letovati. Vsaj 20 let že ni bilo tako, niti naslednjih 20 let ne bo. Ne bo gužve, cene bodo nižje,…
[/quote]
Morje- voda kot voda?
Ne, Dalmacija je nekaj posebnega.
Npr. v Umag gremo spomladi. Kolesarit, igrat tenis in podobno. Morje pa mi tam ni všeč.
Čisto drugačne barve kot južneje. In tistega dol ni v Italiji, ni v Španiji, ni v Grčiji.
Forum je zaprt za komentiranje.