Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust na hrvaškem je najcenejši

Dopust na hrvaškem je najcenejši

A zdaj pa kar naenkrat denar ni več problem ?

A zdaj pa kar naenkrat denar ni več problem ?
[/quote]

hahahahaha:)))))) dobra

Sardinija v istem terminu, top sezoni, cenejša kot CRO??????? Eni res ne znate odnehat.
[/quote]

Da, imam ponudbo za Hrvaško za hotel za 4 osebe 3600 Eur in ponudbo za apartmaje v Sardiniji skupaj s prevozom za 1100 eur. Isti termin, pametnjakovič.
[/quote]

Bolj zanimiv bi bilo vedt, kolk bi te tak isti hotel prišel na Sardiniji in taki apartmaji na Hr, seveda s ponudbo.
Ker tako kot imaš na Hr hotele od ca 35€ – 1000€ in več na noč, imaš različne cene tud drugje po svetu, v tem primeru Sardinija.

Da, imam ponudbo za Hrvaško za hotel za 4 osebe 3600 Eur in ponudbo za apartmaje v Sardiniji skupaj s prevozom za 1100 eur. Isti termin, pametnjakovič.
[/quote]

Bolj zanimiv bi bilo vedt, kolk bi te tak isti hotel prišel na Sardiniji in taki apartmaji na Hr, seveda s ponudbo.
Ker tako kot imaš na Hr hotele od ca 35€ – 1000€ in več na noč, imaš različne cene tud drugje po svetu, v tem primeru Sardinija.
[/quote]

Primerjava je bila dana zato, ker pametni ramzes ne razume, da ne moreš kar tako nekaj primerjati. Je dovolj razumljivo?

V Egiptu/Turčiji boste dobili teden počitnic v Juliju v hotelu all inclusive že za cca 350 eur . Če boste šli septembra ali oktobra(imeli boste še vedno prijetnih 30-35 stopinj) lahko dobite celoten paket za 300 eur.

Dvomim, da lahko na Hrvaškem kaj dobite kaj podobnega v hotelu.

Ma grem tudi v Pakistan, samo, da se ne srečava.
[/quote]

Ti si fantaziral da bi bila tvoja, sedaj pa tako.
[/quote]

Vidiš, ko nočeš razumeti. V kolikor bi bila moja, je bilo mišljeno. Pa lep dopust na Sardiniji, ob kruhu in vodi. Sam, da bo ceneje in letalo. En dober aparat za selfije si nabavi, da se boš lahko pohvalila.

Mogoče še kaj TNT – ja, za dobro jutro.

Morje čistejše???
Mi ne hodimo v apartmaje ne na Hr ne v Grčijo. Kampiramo s šotorom. Grški kampi so polovico cenejši. Po navadi imaš v kampu pipo z ohlajeno pitno vodo, zastonj hladilnike, na plaži pa marele, včasih tud ležalnike in 10 ljudi. Nobenih brisačarjev. Hrana je neizmerno boljša in cenejša, ljudje prijazni. Morje je kristalno čisto povsod, pa smo bili že vsaj v 15 različnih kampih. Da ne govorim koliko so cenejši trajekti.
Včasih skočimo tudi na Hrvaško, če gremo samo za par dni. Ampak vsaj na Cres ali Lošinj, ker v Istro me poleti ne spraviš več. Natlačeno do zadnjega kotička, nobenega miru, odiralske cene.
Je pa verjetno res najceneje, če se zabubiš v en apartma za 14 dni in vse kar rabiš pripelješ od doma. Ampak sem raje kar doma, ker to zame dopust ni.

Ti si fantaziral da bi bila tvoja, sedaj pa tako.
[/quote]

Vidiš, ko nočeš razumeti. V kolikor bi bila moja, je bilo mišljeno. Pa lep dopust na Sardiniji, ob kruhu in vodi. Sam, da bo ceneje in letalo. En dober aparat za selfije si nabavi, da se boš lahko pohvalila.
[/quote]

Ne grem ne na hrvaško ne na sardinijo. Na srečo mi ni treba gledati na denar.

[/quote]

[/quote]

Lani junija sem bila z možem teden dni na Sardiniji. Hotel komaj 3*, pol penzion, pred sezona + avion toliko, kot 14 dni na Hvaru v drugi polovici avgusta. Apartma 4* + ac+ trajekt+mencin+ računi iz trgovine in večine restavracij. Sva se prav smejala…na Hvaru je bilo cca 20€ ceneje ;))

[/quote]

Lani junija sem bila z možem teden dni na Sardiniji. Hotel komaj 3*, pol penzion, pred sezona + avion toliko, kot 14 dni na Hvaru v drugi polovici avgusta. Apartma 4* + ac+ trajekt+mencin+ računi iz trgovine in večine restavracij. Sva se prav smejala…na Hvaru je bilo cca 20€ ceneje ;))
[/quote]

Lapsus- govor je o Siciliji, bila sva na Siciliji.

[/quote]

Glede terorizma najbolj ogrožene destinacije so cene znižale na pol.

Za razmislit,če je res tako kot praviš grem mal ponudbe pogledat za septembra me mika.

Sinaj za 2 osebi, All inklusive, z letalom, ,5*je stal za 14 dni 1.300€ za oba.

Na Sinaju sem bila pred leti, torej v letih, ko je bilo varno. Sedaj so cene spustili, seveda. Povpraševanja je zelo malo.

Gužva na Grški plaži v juliju…

pa še ena

tudi čez vodo ni kaj reči

Pred par leti sva bila na Rodosu. Doživela sva par takih, skoraj praznih,plaž. Suuuper !! Voda je bila čista,kristalna, plaža skoraj prazna. Ni lepšega.

ni res?

najcenejši je verjetno doma. Po možnosti v “mama hotelu”. ta bo najbolj ugoden …

Za pokušino. Dugi otok

[img]http://www.njuskalo.hr/image-bigger/privatni-smjestaj/dugi-otok-veli-rat-sakarun-saharun-slika-50519789.jpg[/img]

[img]https://www.hrvaskaapartmaji.si/EasyEdit/UserFiles/Photos/apartmani-worek-dugi-otok/apartmani-worek-dugi-otok-635653757468029899-11_550_413.jpeg[/img]

[/quote]

[/quote]

Samo kot primer:

cene za najem studia ali apartmaja v Palau na Sardiniji:
https://www.airbnb.com.sg/s/Palau–Italy/homes?type=apartment&allow_override%5B%5D=&s_tag=pry0ZSb_

http://www.bblafonda.com/rooms_eng.html
BED AND BREAKFAST LA FONDA
Palau

.: Prices 2016 :.
Per double room per night including breakfast
February – March – April 50,00 euro
May 55,00 euro
June 65,00 euro
July 75,00 euro
01 August – 05 August 88,00 euro
06 August – 27 August 98,00 euro
28 August – 03 September 88,00 euro
04 September – 17 September 75,00 euro
18 September – 30 September 65,00 euro
October – November – December 50,00 euro
Additional daily room with balcon Euro 10,00.

Zdaj sem pa kar fouš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close