Dopust konec avgusta
Res je, 21.07.2021 ob 08:22
Poznam, 20.07.2021 ob 22:37
Res je, 20.07.2021 ob 19:52
Poznam, 20.07.2021 ob 19:31
Jest grem tud septembra, nisem in ne bom cepljena in to je to. Delavcev v zdravstvu in socialnem varstvu ze sedaj primanjkuje, dvomim da bi kdo reskiral odpovedi delovnega razmerja, ker grejo delavci na morje v tujino.
Kaj ste munjene al kaj. Pa saj je kristalno jasno, da po 23. 8. niti slučajno ne boš mogel čez mejo brez prvih dveh P ali C. Vse ostalo razmisljanje o prehodu meje kar odpade. Pa nisem janšistka, J od tega ne. Ampak zdrava pamet ti mora to dat vedet v trenutku.
Pa sam ne mi spet o pravicah in svoboščinah, jbg, je pač izreden čas, ne samo za SLO ampak za praktično ves svet.
Res, kje imate sploh osnovne zametke pameti, da postavljate taka vprašanja.
Nimam besed.
Munjena si kvecjemu ti. Kaj bos ti govorila za druge, zdej ko si z dopusta prikrevsala, te pa briga za druge, a ne?! Vsem nam pripada dopust, ce pa ste vi prinesli virus iz bogvekje, moramo pa ostali na dvoriscu kampirat?
K..c gleda tako solidarnost. Vsak naj zase poskrbi in jest defenitivno bom. In se ne bom ozirala na to, kaj tlele eni klamfate. Mi pripada dopust enako kot tudi tistim, ki ste po Hrvaski srfali v juniju. V lastno drzavo te pa morajo spustit.
Ste glasni najbolj tisti, ki ste se veselo prislepali cez epidemijo lepo doma pa z enormnimi dodatki. Eni smo delali in to se dodatno namesto tistih, ki so se okuzili. Bili smo solidarni in bomo se naprej, vendar imamo vsi enake pravice, tako da mi pripada dopust pod enakimi pogoji! In to tudi po 15.8.!
Glej, če ne znaš predvidevat in se pozanimat, kdaj it na dopust, je to izključno TVOJ problem.
Pa da se bo poslabšalo stanje v avgustu, se govori že zelo dolgo, vsaj en mesec. Če si pač opravilno nesposobna, ni kriva država, ne drugi ljudje, ki so planirali svoje dopuste glede na stanje epidemije.
Zdaj pa v jok, pa na drevo.
Ne morejo vsi ljudje na dopust od 25.6. do 15.8.!
Pa kje ti zivis, v katero vitrino so te zaprli, da nimas nobenega realnega stika s svetom?!
Forum je zaprt za komentiranje.