Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust-iščem cimro

Dopust-iščem cimro

Potrebujem popoln odklop od vsega. V mislih imam počivanje na plaži ali ob bazenu in kak skok ali dva v vodo. Pa še kak čvek in branje lahke poletne literature:) Skratka možgančke na off.
V vsakem primeru nekje med 9.7. in 23.7. nekam grem.

Če tudi ti ne veš kam in s kom se mi oglasi na mejl,pa se kaj dogovoriva.

Lp,
Sabina
orientalka@gmail.com

V začetku avgusta grem na morje,da se čisto odklopim poleg vsega bi si želel čimvečje vesele družbe.Zaenkrat sem sam verjetno bo šel tudi prijatelj v družbo pa želim povabiti še kako dekle.Če razmišljaš kaj v tej smeri potem odpiši že danes kajti dopust je najslabše preživeti kje doma.Moj slogan pojdi tja kjer z mislimi ne boš v vsakdanjem življenju,feštaj in vrnil se boš kot prerojen..

Živjo popotnik.

Kot sem napisala,nameravam na “odklop” dopust v mesecu juliju. Za avgust imam že druge plane.
Vseeno hvala, ker si se oglasil.

Sana!
Misliš da sem pisal samo tebi?Ne.Vseeno ti hvala.
Vabim pa tiste ki imajo čas v avgustu.

popotnik, koliko si pa star?

hej Mateja

smem vprašat za tvoja leta,jaz jih imam skoraj 35,pa nimam družbe za na morje.

te zanima?

l.p

js jih imam 24 🙂 me zanima, ampak glede na leta se ti najbrž zdim premlada

hey Mateja

zamen nisi prav nič premlada …. 🙂 (imam jih 30)
grem na dopust v sredini avgusta: bi te zanimalo?

pišeš lahko na cvikcvak1@gmail.com

čaw

Hay Mateja!
Me zelo veseli da si me omenila in imam občutek da sodiš v mojo družbo prijateljev,ki bomo avgusta odšli na morje(komaj čakam)in se kot že velikokrat do zdaj čisto izklopili.Star sem 32 z družbo katero grem pa je tudi nekaj mlajših vsi pa smo za čist izklop.(kako vse skupaj poteka glede dogajanja pa ti navedem po g-mailu).!!!

popotnik – bi pustil mail tule?

Mateja če te še zanima mi piši na

frodrigez91yahoo.com

Zainteresiran/a za dopust proti koncu julija ali začetku avgusta??
dopust777@gmail.com
lp
d.b

Mateja pošlji mi g-maail preko zasebnega sporočila!!

zraven bi lahko še pisali iz kTerga konca slovenije ste 🙂

Sana!

Če še nisi odpotovala, jaz sem fraj , nahrbtnik s knjigami poln, grem nekam odklaplat, kamorkoli, v času med 19.7. – 30.7.

Ali pa če kdo drug zainteresiran, da vsaj kakšo pivo v družbi spijem. :)))

star 34 let

Hi pisci na tem forumu pod to temo:
tudi jaz bi se vam pridružila avgusta. Pišite na astraalena@gmail.com

Totalen odklop! LP vsem

Zadnji moment sem tudi jaz ostala brez družbe za morje od danes 23.08. do 28.08. V mislih imam hrvaško Istro (npr. Umag) oz. se prilagodim. Stara sem 34 let in si želim prijetnega in sproščenega preživljanja dopusta z osebo mojih let od 30-40. Če te mika skok na morje me čimprej kontaktiraj na mail: tims.moni@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close