Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust (druga polovica septembra)

Dopust (druga polovica septembra)

Lep pozdrav!

Me zanima če je tukaj kdo, ki ima čas nekje v drugi polovici septembra za it kam na dopust…kakšen predlog? Če je kdo naj sporoči… LP

Oktoberferst???
Odprto do 4 oktobra.

Mislim, da je najbolje it z vlakom.
http://www.slo-zeleznice.si/potniki/dodatna-ponudba/z-vlakom-na-oktoberfest

Potem pa krajevni, podzemni S-Ban, U-Ban

se ravno danes zjutraj ob 01.00 vrnil(i) iz oktober festa 😉
šli smo gor v soboto zjutraj ob 03 in pršli gor nekje ob 08.30, šli pa smo z avtom, 4 komada iznenada :))))
bil sem 1. tko da zame blo vse na novo, vidiš svašta golazni, pa redko kdo če sploh kdo napiha 0,00 promil :))))), pir po 8,60eur literca, mnj pa tk ne točjo :))))
smo si pa še potem ogledal mal mesto, pa včeraj dve ure parade pa tk, gredoč nazaj pa smo se ustavl še v Salzburgu, pa si še tega pogledal
prenočil smo v nekem hostlu, ki kot zgleda bil od nekih indijcev al nekih takih ljudi, k so bli za nas mau čuden oblečen pa obut :)))))
mel smo sobo za 3, potem pa še dodatno posteljo, nočitev je bila 115eur + 20eur za dodatno, tko da pršlo 135eur, mel smo nekje slabe pou ure pešaka do cuga, potem smo pa z cugom do kraja prireditve, skupinska dnevna karta za 5 ljudi pa nas je pršla 9,60eur

hmm…no…ker ni bilo nobene ponudbe sm potem moj dopust storniral in šeu delat, tko da…ni bilo nič iz tega…če bi biu pa prej kak odgovor…mogoče bi se kaj zmenli za kam it… 😉

KRASEN izlet ste imel.
Bil sem z avtobusom enkrat pa ne grem več. Vse me bolelo.

Na vrtiljakih niste bili???:):):)

tudi to smo bili ja 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close