Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust Crikvenica!!

Dopust Crikvenica!!

Pozdravljeni!

Zanima me ali je kdo od vas prezivel pocitnice v Paviljonu Selce (Crikvenica) ali pa v Tn Ad Turres(Crikvenica)? Zanimajo me izkusnje iz teh dveh Paviljonov o cistoci i seveda hrani.? Nepricakujemo prevec ker je cena solidna .. Ali je v blizini kaj antrakcij za otroke? Hvala vam za odgovore.

Paviljoni Selce niso v Crikvenici, temveč v Selcah. Poglej si pač info o tem kraju. Do Crikvenice bi morala iti z avtom.
Druga varianta je bolj cenena, daleč od morja. Poglej slike, obstali so v 80. letih prejšnjega stoletja. Je pa mogoče vseeno bolje, kot nič……
Ad Turres

Kako enim (tebi) rata oddat dva ista vprašanja??

Nauči se dvojino uporabljat! Dve isti vprašanjia

Ad tures mi je pa všeč, ker ima pridih socializma, nekaj podobnega kot hotel Krim na bledu… mi je vedno bilo bolj všeč tam spat, kot v teh našminkanih hotelih. Drugače je pa dobra lokacija, ker takoj pod hotelom je sprehajalna pot in veliko igral. športni park, igrišča itn… edino minus je, da je plaža Crikvenica plačljiva, do zastonj plaž se bo treba malo sprehoditi.

Paviljon selce oziroma hotel slaven, že par let pred sezono, nekaj obnavljajo rihtajo. Lani so neko napeljavo dodajali, leto parkirišče in še kaj… vglavnem ves čas poosodabljajo in verjetno je tudi čistoča na nivoju. Je pa veliko cehov, slovakov…
Do plaže je par minut, je pa treba iti skozi kamp. Kamp pa je letos postavil ograjo, na nesrečo ne v celoti in ni treba iti cel krog. So samo ena elektronska vrata ovira, katera opažam, da so ves čas odprta. Plažo, pa si delijo s kampom, sta pa tudi dve mestni plaži. Ena je lepo urejena in kamnita, pa kar gužva in še tobogan ima. Druga je pa 10 min stran, na drugi strani selc, pa je betonirana in je malo manj gužve.
Selce je boljša izbira, kar se tiče gužve, ker v Crikvenici je za znoret gužva. + pa je da se vsak večer, na trgu nekaj dogaja, ali koncer ali kaka animacija. Od selc je peš ene 35 minut. Z avtom pa 5 min, pa še malo iznadljivosti, zastonj parkiraš.

Hrana pa ne vem povedat, na hrvaški obali nikoli nisem kaj dost dober jedel vsaj v primerjavi z našo kulinariko. Če je dobra hrana, je pa majhna porcija… v notranjosti hrvaške, ali pa malo stran od obale, je neprimerno daleč boljša hrana. Edino v mošenički dragi, v hotelu, je bila hrana na nivoju.

Hvala vam za odgovore in pomoc. Mimo Crikvenice sem se le pelala in nepoznam mesta kot tudi plaz in ostalega. Sta pa okej te dve ponudbne tako da se bom odlocila za eno. Najbolj pomenbno mi je da je plaza zraven v blizini da nenosim vse krame tako dalec. Kaj pa kaksna plaza z avtom da je cista voda in da ni veliko ljudi..? Tudi kaksen dan bi naredila izlet .Hvala in lep dan še naprej 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close