dopust 3500 Eur
Za ta denar, bi definitivno odšla na Bali, Tajsko ali kaj drugega.
Spičkati 3 taužnt pa pol evrov za en teden, za Turčijo, ki je tu, za vogalom, to je popolnoma predvidljiva, in da ne bom žaljiva znana, blizu, skratka, jaz sigurno ne bi.
Ker pa verjetno že odhajate, pa uživajte, a ne?[/quote]
Spičkati za Bali, Tajsko, Maldive,..je šele bolano. Maldivi pridejo 7.000 eur za dva za 14 dni. Za ta keš grem jaz za en mesec (al pa še več ) po celi evropi z najetim avtodomom in imam za razliko od palm in kolov v vodi kaj videt in doživet…predvsem arhitekturo, kulturo, različne ljudi, zgodovino, pokrajino….
Eksotika se skrije! Nekateri ste pač nezanimivi…
Toliko o recesiji in hudi gospodarski krizi, javkanju na vsakem koraku blabla blabla bruh! Zdaj se bo začelo hvalisanje, mi pa 5.000, mi pa za 4.000, ta isti narod bo jutri javkal, kako za qurc državo imamo in kako smo na robu preživetja. Saj eni s(m)o res, eni s tem denarjem preživotarimo 5, 6 mes……..
Odvisno.
Meni bi bilo za dva odrasla in dva otroka pod 12 let to prevec. Lahko bi dobili precej cenejsi dopust, sicer brez nekih Magic Life in podobnih smizlov. No, meni ti smizli ne pomenijo veliko, pomemben ni je all inclusive, soba s kopalnico in posteljo ter dovlj velik bazen z lezalniki. Nasprotno pa prijateljica (in se nekaj znank) uziva v tem fensi smensi, pa naj ga uziva, ce jo to veseli.
Za 3.500e bi pa mi sli recimo na mini evropsko turo, na Kanarske, na krizarjenje po Nilu in turo po Egiptu, na turo po Grciji, Italiji…
Turčija je čudovita dežela! Će greste na potovanje, pogledati mesta, Kpadokijo, Pamukale, antični svet, Ljudi na podeželju in poti čez gorske prelaze je cena sprejemljiva.
za ležanje 14 dni v hotelu ob turškem morju (ki je meni eno grših) … se meni osebno zdi preveč, ampak če vam ustreza je ok ane!
tole je pa eno bol omejenih mnenj :)))
a misliš da v aziji nimajo kulture? arhitekture? različnih ljudi? zgodovine? pokrajne? :)))
veš, evropejci se lahko samo skrijejo pred duhovno širino recimo Balijcev. In jasno se vsa ta širina odraža v vsem zgoraj naštetem … ko enkrat doživiš njihov svet, se ti zahodni svet resnično zasmili … in zelo podobno lahko rečem tudi za Turčijo, predvsem njeno notranjost … preprosto čudovita je in veliko ti da, če le želiš sprejeti … seveda brez posredovanja TA, doživeti jo moraš pač sam 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.