Najdi forum

dopust 3500 Eur

Sredi mrzle zime planiramo dopust.

Ali se vam zdi 3500 Eur visoka cena za dopust v Turčiji? 4 osebe, 5 zvezdic, AI, med šolskimi počitnicami?

lp

Ja. Odločno.

za nas je to nov avto!

Če si lahko privoščite, tudi 10.000 € ne bi blo preveč. Uživajte!

Za ta denar, bi definitivno odšla na Bali, Tajsko ali kaj drugega.
Spičkati 3 taužnt pa pol evrov za en teden, za Turčijo, ki je tu, za vogalom, to je popolnoma predvidljiva, in da ne bom žaljiva znana, blizu, skratka, jaz sigurno ne bi.

Ker pa verjetno že odhajate, pa uživajte, a ne?

Za ta denar, bi definitivno odšla na Bali, Tajsko ali kaj drugega.
Spičkati 3 taužnt pa pol evrov za en teden, za Turčijo, ki je tu, za vogalom, to je popolnoma predvidljiva, in da ne bom žaljiva znana, blizu, skratka, jaz sigurno ne bi.

Ker pa verjetno že odhajate, pa uživajte, a ne?[/quote]

Spičkati za Bali, Tajsko, Maldive,..je šele bolano. Maldivi pridejo 7.000 eur za dva za 14 dni. Za ta keš grem jaz za en mesec (al pa še več ) po celi evropi z najetim avtodomom in imam za razliko od palm in kolov v vodi kaj videt in doživet…predvsem arhitekturo, kulturo, različne ljudi, zgodovino, pokrajino….
Eksotika se skrije! Nekateri ste pač nezanimivi…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Gre za dva tedna Turčije. Se pa tudi meni zdi veliko.

mi bomo za poletne počitnice v Turčiji za 4 osebe all dali 4000 eur, ampak mislim da 3500 je čist ok cena, saj po pripovdeovanju oseb ki so že bile v Turčiji je to vredno– bomo videli
kam pa greste

Toliko o recesiji in hudi gospodarski krizi, javkanju na vsakem koraku blabla blabla bruh! Zdaj se bo začelo hvalisanje, mi pa 5.000, mi pa za 4.000, ta isti narod bo jutri javkal, kako za qurc državo imamo in kako smo na robu preživetja. Saj eni s(m)o res, eni s tem denarjem preživotarimo 5, 6 mes……..

Za takšen dopust ni veliko ( gre za cca. 850 EUr / osebo) za 14 dni.
Seveda pa je generalno gledano to velikooooo denarja.

Veliko !! Za ta denar bi jaz + moj dragi šla….no, veliko dalje od Turčije. Odvisno od…želja,žepa…..

Če si lahko privoščite……..blagor vam in uživajte.

Ma še vedno je boljš 3500 eur zapravit za dopust, kot pa 3500 eur zgubit vsako leto na plehu(za tiste ki kupujete nove igračke..)

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Za dva tedna in štiri osebe ni tako veliko. Sploh, če ste družina, kjer otroci plačajo polno ali skoraj polno ceno.

Moraš tudi upoštevati, da pri za tja dejansko ne rabite denarja, saj imate pokrito s tem vse.

Če si lahko privoščite si dajte. In Turčija je odlična izbira.

A kvaliteta dopusta je odvisna od oddaljenosti od rojstnega kraja, al kako?

Ja če vam znese, samo uživajte!!!

Naše finance takega stroška ne bi prenesle.

Meni se to zdi premalo. Kaj ne morete najti kaj bolj konkretnega?

Tole je mimo a ne. Če upoštevaš, da sta vidva le 2, oni pa 4, potem deli z 2. Torej pojdita vidva nekam na jako uživancijo za 14 dni za 1750 eur za oba skupaj.

Veliko dlje od Turčije. Pa še ne pozabi, kolk denarja bosta zraven tega zapravila.

Še nekaj kar se mi zdi tu glupo, je debatirat, kje je lepše in zakaj. Vsak ima svoje gušte.

Kar me tukaj moti je to, da se starši požvižgajo na šolo, zimske počitnice so le en teden? zakaj pa to?

Odvisno.
Meni bi bilo za dva odrasla in dva otroka pod 12 let to prevec. Lahko bi dobili precej cenejsi dopust, sicer brez nekih Magic Life in podobnih smizlov. No, meni ti smizli ne pomenijo veliko, pomemben ni je all inclusive, soba s kopalnico in posteljo ter dovlj velik bazen z lezalniki. Nasprotno pa prijateljica (in se nekaj znank) uziva v tem fensi smensi, pa naj ga uziva, ce jo to veseli.

Za 3.500e bi pa mi sli recimo na mini evropsko turo, na Kanarske, na krizarjenje po Nilu in turo po Egiptu, na turo po Grciji, Italiji…

Za ta denar imaš super dopust v Logarski dolini.

HO HO HO HO HO HO

Turčija je čudovita dežela! Će greste na potovanje, pogledati mesta, Kpadokijo, Pamukale, antični svet, Ljudi na podeželju in poti čez gorske prelaze je cena sprejemljiva.

za ležanje 14 dni v hotelu ob turškem morju (ki je meni eno grših) … se meni osebno zdi preveč, ampak če vam ustreza je ok ane!

tole je pa eno bol omejenih mnenj :)))
a misliš da v aziji nimajo kulture? arhitekture? različnih ljudi? zgodovine? pokrajne? :)))

veš, evropejci se lahko samo skrijejo pred duhovno širino recimo Balijcev. In jasno se vsa ta širina odraža v vsem zgoraj naštetem … ko enkrat doživiš njihov svet, se ti zahodni svet resnično zasmili … in zelo podobno lahko rečem tudi za Turčijo, predvsem njeno notranjost … preprosto čudovita je in veliko ti da, če le želiš sprejeti … seveda brez posredovanja TA, doživeti jo moraš pač sam 🙂

Ne, Maldivi pridejo okoli 1600 eur na glavo, sem bila letos in to na uredu otoku (ne kar nekaj).

no nekaterim otrokom se en manjkajoči teden v šoli ne pozna in o tem verjetno presodijo starši oz. vsakemu otroku pripada 5 dni dopusta in če so ga v šoli odobrili verjetno o tem ni treba debatirat zakaj? Nekaterim pa pač 5 dni odsotnosti pomeni veliko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close