dopust 20-50 m od morja seveda na hrvaški
……res sem že naveličana brskanja po netu..zato sem se odločila za lažjo varianto,da povprašam vas za nasvet .
Iščem apartma na Hrvaški nekje kjer bi imeli max.50 m do morja…do zdaj smo vedno hodili v Sukošane in je bilo krasno ampak bi radi videli še kakšen drug kraj .
Zato vas prosim če ima kdo kakšen pameten link ali pa izkušnjo da mi pomaga…tudi telefonska bi mi prišla prav.
Skratka edini pogoj je blizu morja in plaža prijazna majhnim otrokom.
lp
Kaj pa otoki? Ugljan npr.
Apartmani Lonic http://www.kukljica.info, mi smo bili tam z 1,5 letnico in 7 letnikom. Trije apartmani v hisi, dvorisce zaprto, plaza na spodnjo stran hise, plaza je ravno v uvali med Ugljanom in Pasmanom, vendar ni preblizu mosta, se da res lepo kopati. Imajo tudi majhen peskovnik s senco (vsaj takrat je bil).
Mi so bili v pritlicju,lusten apartma, vendar je potrebno v spalnico dol po stopnicah, kar je lahko motece pri majhnih otrocih. No, mi smo zaprli s kovckom dosto do stopnic. Tudi apartma je na dveh visinah, kar pomeni, da je sredi apartmaja ena stopnica, ampak nasa 1,5 letnica je tam pridno vadila stopanje po stopnicah 🙂
Apartmaja v nadstropju sta taksna, da se do njih pride po zunanjih stopnicah.
Slaba stran te lokacije je bilo edino to, da smo morali na sladoled z avtom, ni neke moznosti, da gre na sprehod, kot recimo v Sukosanu, ko vse opravis pes 🙂
LpT
App. Špoljar na Rabu, kraj Banjole. Izredno prijazni, zelo lepe in čiste app. imajo, 1. vrsta od morja oz. plaže. Hiša je locirana v Banjolah, tik ob kampu Padova. Imajo v redu parking, kopanje je v kampu Padova, kjer je plaža za otroke, kot je treba. Do mesta Rab je zelo lepa pešpot ob obali, super tudi za kolesarit do mesta. Praktično ne rabiš avta.
Poglejte si na njihovo internetno stran, nam je bilo všeč. Imajo pa precej zasedeno, tako da je treba kar kmalu rezervirat. Ja, to pa moram povedat, v glavni sezoni je plaža precej natrpana, da ne boste razočarani.
Forum je zaprt za komentiranje.