Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek doplačilo za enoposteljno sobo Dobrna

doplačilo za enoposteljno sobo Dobrna

Lepo prosim, če je bila katera preko ZZZS na rehabilitaciji v Dobrni, v hotelu Park, če mi pove koliko znaša doplačilo za enoposteljno sobo. Pred leti vem, da je bilo bistveno nižje kot doplačilo v hotelu Vita, zdaj pa ne najdem podatka za hotel Park ali Vilo Hygiea. Zgolj za hotel Vita.
Hvala.

Po rednem ceniku ( http://www.terme-dobrna.si/ceniki) je doplačilo €19. Če je preko ZZZS kaj drugače žal ne vem, lahko pa pokličite v Dobrno in vprašate.

Običajno je bila cena za ostala (oddaljena) objekta nižja kot za hotel Vita…zato sprašujem.

Običajno je bila cena za ostala (oddaljena) objekta nižja kot za hotel Vita…zato sprašujem.
[/quote]

V hotelu Park ni enoposteljnih sob, vila Higiea pa zaradi premale zasedenosti ne deluje v zimskih mesecih (vila je dostikrat zaprta), saj mora biti hotel park ca. 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaseden (pravila zaradi vlaganj evropskih sredstev pri obnovi leta 2008).

ZZZS plačnikov pa običajno ne nameščajo v hotel Park ali vilo Higieo, temveč so nameščeni v hotelu Vita, kjer je enoposteljnih sob zelo malo, zato so večinoma v dvoposteljnih.
Zato verjetno tudi ni podatka. Pokličite v recepcijo in vprašajte, če sploh lahko dobite sobo v hotelu Park, in če bo vila Higiea v terminu predvidevanega bivanja sploh odprta za obratovanje. Pa lahko tudi direktno dobite pravo informacijo, koliko je doplačilo za posamezni objekt.

Ker dobro poznam Dobrno, naj povem, da je v vseh objektih doplačilo za enoposteljno sobo 19eur, tudi v hotelu Park, kjer je bilo včasih doplačilo nižje. Ker greš preko zdravstva je tako bolje, da si nastaljena v hotelu Vita, tako ti je prihranjena večkratna pot na terapije v Vito. In ni res, da pacientov preko zdravstva ne nameščajo v hotel Park, vse je odvisno od zasedenosti.

Pozdravljeni.

Tudi sam bom imel zdraviliško zdravljenje v Dobrni. Odločbo sem dobil več kot en mesec prej. Žal mi pa ne morejo zagotoviti enoposteljne sobe z doplačilom ki je 22eur.na dan. Tuki pa vidim, da obstajajo tudi drugi hoteli v sklopu term. Meni je čisto vseeno kje sem pa tudi če ni v glavni stavbi, pomembno mi je da imam svojo sobo, vendar jo ne morem dobiti?

Ali obstaja še kakšen hotel v bližini term dobrna, da je na voljo z doplačilom?

Hvala za info.

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close