Dopis
Pozdravljeni.
Upam, da mi bo lahko kdo pomagal.
Namreč, morem napisati dopis delodajalki, ki me ne odjavi, čeprav že več mesecev obrat ne obratuje.Jaz se pa ne morem prijavit na zavod.
Da lahko kar koli urejam morem ta dopis poslat in more biti pravilno spisan, torej zahtevek, da me odjavi in poravna dolžne plače.
Lepo prosim na pomoč.
Za odjavo iz kakšnih evidenc gre? Verjetno za evidence zdravstvenega in pokojninskega zavarovanja, a ne? Gre za kaj drugega?
Poglej ta primer, mogoče ti bo vzorec pomagal, da si boš lahko pripravila dopis po svoji meri. Upam, da ti kaj pride prav.
Tvoje Ime Priimek
Naslov
Pošta Kraj
Ljubljana, 5. november 2008
Ime Priimek direktorice
Ime podjetja
Naslov
Pošta Kraj
Prenehanje delovnega razmerja in odjava iz evidenc xxverjetno zdravstvenega in pokojninskega zavarovanja, a ne?xx
Spoštovani.
Podpisana Ime Priimek vas prosim, da me po prenehanju delovnega razmerja s podjetjem ImePodjetja odjavite iz evidenc xxverjetno zdravstvenega in pokojninskega zavarovanja, a ne?xx.
Vesela sem, da ste mi omogočili izpopolniti delovne izkušnje; potem, ko me boste odjavili iz omenjenih evidenc, pa bi se rada prijavila kot brezposelna oseba na Zavodu RS za zaposlovanje.
Želim vam vse dobro.
Lep pozdrav.
Ime Priimek (podpis zamakni v desno, pod natipkano ime pa se še lastnoročno podpiši; lahko tudi opustiš natipkano ime in se samo lastnoročno podpišeš)